Tip na dobrý notebook

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Duvsan

#31 Příspěvek od Duvsan »

Pochopil som, že to HP-čko bude oveľa svižnejšie. Len mi trochu vadí, že má obe reprá na jednej strane. Ešte som chcel zaradiť

http://pckomplet.sk/p4-2-3ghz/1745-notebook-time.html

ale tým som si veľmi nepomohol. Inak, dozvedel som sa, že ten Clevo má v sebe woofer. Akurát ma desia tie ventilátory. Ak viete poradiť niečo do úrovne 300€, sem s tým. Inak čakám pár mesiacov, kým našetrím.
rnbw

#32 Příspěvek od rnbw »

Nevymyslaj blbosti a kup to HP. Hadam nechces na integrovanych reprakoch pocuvat hudbu?
p32

#33 Příspěvek od p32 »

Asi ne, ale chce mít prostorové kino z NB :wink:
Duvsan

#34 Příspěvek od Duvsan »

Jasne, že pre počúvanie hudby pripojím repráky. Ale keď ho prenesiem napr. do kuchyne, reprá nosiť nebudem. Tam ten woofer príde vhod. Len neviem nájsť o ňom referencie. Bojím sa tých ventilátorov (hluku a tepla). Čo súdite o tom SONYčku? Necháme ho mimo hru?

Inak to HP vyzerá fakt pekne. Pravda i cenou je trochu vyššie.
p32

#35 Příspěvek od p32 »

SONY je samozřejmě lepší, ale ...
Pokud chceš SONY, tak si ho kup nové. :wink:
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Jirka »

p32 píše:
Jirka píše:Nevim. Za tuhle cenu bych už asi koukal po novém......
Asi jsi špatně pochopil otázku. On chce vybrat již z vybraného a ne kupovat nové....

p32 píše:......... Pokud chceš SONY, tak si ho kup nové.

:whistling:
p32

#37 Příspěvek od p32 »

Měl jsem Jirko dojem, že umíš číist. Předtím se ptal na výběr ze tří jeho vybraných a teď se ptal na něco jiného. Máš něco konkrétního k tomu ? :lol:
Duvsan

#38 Příspěvek od Duvsan »

p32 píše:SONY je samozřejmě lepší, ale ...
Pokud chceš SONY, tak si ho kup nové. :wink:

Promiň blbou otázku, proč? Rychlejc stárne?

Kdyby ty IBM-ka neměli Vistu, ale XP nebo Win7, asi bych bral to. Vypadá to, že to odložím. Dík za snahu.
p32

#39 Příspěvek od p32 »

Není to blbá otázka, spíše inteligentní. Blbej je ten, co se nezeptá. :wink:
Podle mého názoru ti nikdo kvalitní jetý SONY za pár korun neprodá a když bude levnej, tak tam logicky bude nějaký problém. Kvalitní výrobky i dnes si drží vysokou cenu. Proto je lepší kupovat při tak malém rozdílu ceny ojetého a nového rovnou ten nový, se zárukou a s novějším provedením. Ušetřit můžeš na paměti a harddisku, které bys stejně časem doplnil a možná dráž. Kdybys chtěl kvalitní a nový NB, tak bych doporučil Toshibu, ale taky až ve vyšší cenové relaci, protože ty levné jsou stejně odbyté jak u druhých výrobců. Někde tu láci vyšetřit prostě musejí.
A opět je dobré při koupi jetého i nového připomenou místní možnosti servisu. To, že v Ostravě mají velký servis na Asus a v Brně na Acer, tak to mě jen vypovídá o tom, že ten velký servis asi bude dost potřebný.
Maskot

#40 Příspěvek od Maskot »

Zminil jsi IBM,ja koupil jety (3 roky) Thinkpad T60 osazeny T7200,2G RAM,100GB disk 7200 ot,1400x1050 matny IPS a nemohu si stezovat.(stal necelych 300€)
Duvsan

#41 Příspěvek od Duvsan »

Dík. Něco na tom bude. Ale kup dnes ntb. s matným displejem a s O.S. v rozumné cenové relaci. Jinak, jako prvé jsem jel po Toshibě. Pak jsem se dočetl, že topí a jsou hlučné. Ptoro jsem sjel k tomu HP. To IBM s Vistou by šlo downgradovat na XP, žejo. Udělal bych chybu s některým z nich, teda tady

http://www.gigacomputer.sk/sk/katalog:1 ... -centrino/

konkr. "HP nc6400" nebo "IBM ThinkPad Z61t" , nebo doložit čtyři stovky a koupit opravdu novej? Spoléhám na tu záruku (1 rok). Ď.
p32

#42 Příspěvek od p32 »

U nového je snad záruka 2 roky pro koncového uživatele.
Duvsan

#43 Příspěvek od Duvsan »

Já myslel ty repasáky. Kdyby bylo s těma lidma slušné jednání; jenom právě to, jestli.
Paja250

#44 Příspěvek od Paja250 »

Záruka 2 roky pro koncového spotřebitele sice je, ale na nové zboží. A tím to z gigacomputeru v 99% případů není. Valná většina je z nějakých předváděček a výstav, tedy použité. A u toho už není záruka, ale tzv. odpovědnost za vady. A tam už je všechno jinak, než u normální záruky. Kupujícímu bych doporučil řádné seznámení se s jejich obch. podmínkami.

Edit: z předváděček a použité
keemo

#45 Příspěvek od keemo »

A tou downgradeovatelnostou by som si isty nebol.moze byt aj nemusi. ked uz tak upgrade na w7...
Zamčeno

Zpět na „Výpočetní technika“