VUT obory

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Wolfik

#16 Příspěvek od Wolfik »

známej, co po bakalářovi VUT studuje ve Finsku, mi říkal, že za celou dobu neměl "pájení drátů" a že "neví o čem je elektronika"...přesto je velmi úspěšný
Cust

#17 Příspěvek od Cust »

Nevim z jakého důvodu by měl být absolvent elektrofakulty zběhlý v elektronice... Osobně jsem se naučil vyvíjet elektronické obvody mimo VŠ.

EDIT: Můj první návrh kompletního fungujícího elektronického obvodu byl při řešení diplomky... Navíc toto samozřejmě nikdo po mě nechtěl, mohl jsem to třeba koupit.
radek89
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od radek89 »

Ono i záleží na tom, co od toho očekáváš.

Tady si prohlédni některé bakalářské práce:

http://www.vutbr.cz/absolventi-seznam?a ... iplomu%5D=
Wolfik

#19 Příspěvek od Wolfik »

radek89 heh tak to bylo přesně to poslední, co jsem potřeboval. Když si pročítám některé práce a srovnávám je, tak opravdu v té mikroelektronice je technologie nějak hodně. 8-)
Prozatím jsem dal přihlášku na mikroelektroniku, ale stále je šance, že bych v průběhu prvního ročníku přestoupil.
Mně sice elektrotechnologie a chemie nedělala problémy, ale že bych ji dokonale rozuměl, to nemůžu říct :lol:
Zmije

#20 Příspěvek od Zmije »

Jen tak pro zajímavost: Spolužák, který chodíl BC a Ing na mikro a teď nastupuje do firmy zabývající se návrhem VF obvodů a leptat plošňáky pro protipy se prý nechystá, takže z mikroelektroniky asi mnoho nepoužije.
to gmike: FPGA sem měl letos v letňáku na magisterským a chodili tam semnou mikraři, kteří byli vedle, když měli napsat jednoduchý kód v ASM pro picoblaze, prý ASM za celé studium ani neviděli :D
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“