Philips 29PT8641/12, chassis ES1.EAA
Moderátor: Moderátoři
Philips 29PT8641/12, chassis ES1.EAA
Odděleno, název vlákna upraven. Killroy
Pro shleha - tohle ještě nemám. Nemáš na to prosím schéma a nebo návod nebo se to dá někde koupit ? HRDSTMON 32KHZ. Děkuji a zdravím! Kaca
Tak po té co jsem sehnal schéma jsem zjistil že v RKS má být osazen BU2520DX. V televizi byl ale někým kdo se chtěl téhle televize zbavit 2SC5251 což je určitě špatně. ( Když jsem jel minulou sobotu ovečkám pro seno ke kamarádovi do stodoly tak moje cesta byla kolem sběrného dvora a tahle televize ležela před vraty. Vnitřek jako nový, nezaprášený, akorát bez ovladače ale to by nebyl žádný problém. ) Prohlížel jsem v Plzni GES a i GM ale nikde ho nemají skladem. Co tam tedy osadit? K dispozici je tohle: http://www.ges.cz/diskretni-polovodice/ ... ?so=1&of=3 že by BU2527DX? Pouze o 7k. dražší. Díky!
Teť koukám že ten BU2527DX taky není skladem v Plzni v GESu a v GM ho podle internetu taky nemají. No, když bych nic nesehnal, podívám se ještě do Doudlevecké ulice a uvidím. Každopádně je blbý že ho doma nemám což bych měl. Taky až ho seženu tak koupím alespoň dva nebo tři.