Sháním schema zdroje DVD přehrávače Toshiba SD-160

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
anelopa

Sháním schema zdroje DVD přehrávače Toshiba SD-160

#1 Příspěvek od anelopa »

Omlouvám se za můj požadavek.Stačilo by jen schema zdroje.Je to už výběhový typ,který se už dávno neprodává a proto moje prosba.Probrouzdal jsem snad vše,ale nikde ani ťuk.Dostal se mě do ruky od lidí,kteří jej nesli k popelnici.Někdo se v něm hrabal a vypájel pár součástek,2součástky chybějí a dvě byly naletovány obráceně(dle nákresu na SD).Vnitřek přehravače,je jako z fabriky,proto můj zájem.Děkuji za trpělivost při čtení požadavku.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od otakarv »

Možná jsi všechno pořádně neprolezl :wink: ,postahuj si všechny party,snad to bude ono.
http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2
anelopa

#3 Příspěvek od anelopa »

Děkuji za snahu-snad se s tím nějak prokoušu.To co napíši není omluva,ale pouhé konstantování:rusky už jsem zapoměl a GB se v 66 už nenaučím.Musím počkat na vnuka,snad se v tom zorientuje lépe-ale jinak děkuji .

Přesunuto. Killroy
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od otakarv »

Doufám,že schéma souhlasí(jak tam vůbec je neboť jsem to neztahoval,tak nevím).
kokun

#5 Příspěvek od kokun »

Buď sis to zjednodušil, anebo nejsi důsledný při psaní - model SD-160 nezná ani Google - zato existuje model SD-1600 :roll:

Pokud se skutečně jedná o model (z obr. níže), tak ten ottův odkaz funguje - musí se stáhnout všech 12 partů a ještě to pak má háček - je "zabezpečený" (tzn. můžeš jenom prohlížet - nemůžeš např. nic vytisknout, ... :cry: ). Je to snad jediný free (mj. nádherný!) servismanuál - placených je na NETu hafo :wink:
Stáhnul jsem ho, pomocí progr. PDF unlocker "odemknul" a tady máš alespoň ten zdroj (celý SM má 125 str. a 22MB !!!).
Přílohy
Toshiba SD-1600 DVD Player.jpg
Toshiba SD-1600 DVD Player
(10.79 KiB) Staženo 1 x
Toshiba SD-1600_zdroj.pdf
Zdroj
(240.85 KiB) Staženo 16 x
Honza - kokúň

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“