OTAVA 3745, chassis TD19
Moderátor: Moderátoři
OTAVA 3745, chassis TD19
Všetky súčiastky som vymenil, telka nabehla ale obraz je modrý a svieti iba volume ako pri nastavovaní hlasitosti. Ovládanie na telke nereaguje.
Napätia na sekundárnej strane sú nasledovné:
B1 - 110 V / namerané 109V/
B2 - 23V /namerané 17V/
B3 - 180V /namerané 140V/
B4 - 24V /namerané 24V/
B5 - 13V /namerané 13V/
B6 - 9V /namerané 9V/
B7 - 5V /namerané 5V/
B8 - 5V /namerané 5V/
Mám strach že asi procesor to bude mat za sebou,..................nemá niekto skúsenosti s touto závadou.
Chassi uvedeného TV je TD19 /stiahnuté s downloadu schém, ináč je dost nekvalitné ale veľmi pomôže/
Vdaka za pomoc
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
palizajac píše:...Som si myslel ze je to tu o elektrike a radach a nie o nejakych 🤐 co si vela myslia
a taky nedržíš slovo
palizajac píše:Takze ,,bratia,, Cesi vdaka za odpovede, ako vidim je tu hlavne o tom, polemizovani a o tom,co sa tu smie a co nie,..............myslel som ze ludia si pomahaju....................velmi pekna vdaka, dnes tu uz aj koncim, radsej tu schemu čeknem niekde na nete.
Zatím jen furt somruješ schémata (samsung, otava, mascom), popřípadě jsi hulvát, nic jiného jsi tu neukázal. S takovým přístupem nečekej pomoc.
- plavec11
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se pletu, tak se omlouvám, ale zatím mi to takhle připadá.
A len tak mimochodom ked tak citam,tak som v miestnosti amatery a začiatočníci, takže ked ide niekto polemizovat tak by to bolo na velmi dlhu diskusiu.
A preto som to nepisal do miestnosti profi alebo sa mylim.
A myslim si ze viac ludi co sem pride a takto ho zrusite tak potom si on urobi svoj nazor.
Ale ja sa tu nechcem hadat a ani urazat.