Levné tablety z Číny nebo z Aukra - zkušenosti
Moderátor: Moderátoři
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Levné tablety z Číny nebo z Aukra - zkušenosti
Především by mě zajímalo, jak jsou na tom s rychlostí při prohlížení netu přes wifi ve srovnání např. s telefony čipy Qualcomm 528MHz s OS Android nebo ještě lépe WM6.5 a Opera Mobile 9?
- czatlantis
Keby som si však mal vybrať teraz nejaký 7 palcový tablet, tak už radšej Archos 70: http://www.archos.com/products/ta/archo ... cz&lang=en
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Na co bych to potřeboval? Jen na prohlížení internetu a občas nějaký mail. Často na to používám telefon s WM 6.5, Opera Mobile a čipsetem Qualcomm 528MHz. Rychlost prohlížení webu přes wifi mi stačí. Jen rozlišení 800 x 480 na 3,2" je moc. Musím si stránky zvětšovat, jinak se oči brzy unaví. Navíc i na nejmenší nastavení podsvícení ve tmě displej svítí hodně. 7" by bylo jiný kafe.
Uvítám ještě další názory, zkušenosti a provnání rychlosti (výkonu) při prohlížení webu.
- czatlantis
Slapalo to celem pěkně i v češtině. Dotykáči wifi fungoval bez problému.Je tam market aplikace me fungovaly vsechny. NA filmy taky , jen sem nevedel jak dostat do filmu titule.Baterka vydržela ty 4 hodiny. Vadilo mě , že software psal o "tabletu" jako telefonu a ta camera byla osazená trochu na krivo. Jinak je tedy celý v kovovým provedení a to se docela projevilo dost na váze09kg , ale zase vydží
aplikácie nájdeš aj bez marketu, stačí trochu hľadať