Levné tablety z Číny nebo z Aukra - zkušenosti

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jirka
Kontaktovat uživatele:

Levné tablety z Číny nebo z Aukra - zkušenosti

#1 Příspěvek od Jirka »

Máte někdo zkušenosti s těmito levnými čínskými tablety s OS Android 2.1 a vyšší? Hlavně s těmi s procesory Teleschips, Rochchip nebo Zenithink, případně i se slabým VIA WM8505.
Především by mě zajímalo, jak jsou na tom s rychlostí při prohlížení netu přes wifi ve srovnání např. s telefony čipy Qualcomm 528MHz s OS Android nebo ještě lépe WM6.5 a Opera Mobile 9?
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Vsetko je to nepouzitelna sracka. Ziadna podpora od vyrobcu = ziadne aktualizacie. Ak tam nahodou nie je Android Market, tak si v prdeli.

HW samotny nemusi byt zly (az teda na mechanicke prevedenie), ale ten SW byva otrasny.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

A já už myslel, že někdo shání Viagru...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

ZdenekHQ píše:A já už myslel, že někdo shání Viagru...

:lol: tiez som prve kukal ze co to ma byt za "dotaz" :lol:
czatlantis

#5 Příspěvek od czatlantis »

sračky. sám žádnej nevlastním, ale stačí si přečíst někde na dealextreme recenze a jakože je to stylu "funguje to, sice baterka chcípla za měsíc, ale web to jakž takž zobrazí, ale je tam starej android OS a nejede ani market a funguje minimum aplikací..."...osobně mám mobil s androidem a na tablet nějak nepociťuji nutnost...
keemo

#6 Příspěvek od keemo »

Napodobne. Mam galaxy s a staci mi to.viac menej som spokojny. Moj nazor je asi rovnaky,nekupoval by som to...
DELONG

#7 Příspěvek od DELONG »

Tiež sa my dostal do ruky total čina šmejd :zly: stále sa to reštartovalo a ani nenabootoval a to bol new ešte v krabici ale výhodne ho majiteľ kúpil :lol: Moja rada NEKUPOVAŤ :!: :!:
elped77

#8 Příspěvek od elped77 »

Mám Umax M002, je tam VIA WM8505 a RAM 128MB, na moje nároky (čítanie kníh) je to celkom v pohode, za málo peňazí málo muziky.
Keby som si však mal vybrať teraz nejaký 7 palcový tablet, tak už radšej Archos 70: http://www.archos.com/products/ta/archo ... cz&lang=en
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jirka »

Zaujaly mě právě ty novější tablety, co už mají Android 2.1. Stačil by mi v tom jen slušný prohlížeč internetu. Víc nepotřebuju. A všechny asi taky šmejdy nebudou, když je některé firmy dováží do Evropy pod svojí značkou. Ale byla by to asi loterie, protože šmejdů bude mezi nimi víc než dost.

Na co bych to potřeboval? Jen na prohlížení internetu a občas nějaký mail. Často na to používám telefon s WM 6.5, Opera Mobile a čipsetem Qualcomm 528MHz. Rychlost prohlížení webu přes wifi mi stačí. Jen rozlišení 800 x 480 na 3,2" je moc. Musím si stránky zvětšovat, jinak se oči brzy unaví. Navíc i na nejmenší nastavení podsvícení ve tmě displej svítí hodně. 7" by bylo jiný kafe.

Uvítám ještě další názory, zkušenosti a provnání rychlosti (výkonu) při prohlížení webu.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od CZJKP1 »

Já myslel že jde o léky :D
------------------------------

Na aukru se dá všechno sehnat za pár babek zvuková karta 19kč (NOVÁ!!!!!) TV Karta-TUNER 39Kč (NOVÁ!!!!!)

Ale pomalu ČEKÁŠ než ti jí v číně vyrobí. Dodací lhůta celej měsí
kejki

#11 Příspěvek od kejki »

To je schválně, protože program ochrany kupujících byl zkrácen na 30dní a když tě okradou, tak nic nedostaneš. A bohužel, je toho teď dost.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od CZJKP1 »

Tak Tak, už tam někdo kvůly tomu držkoval v hodncoení
czatlantis

#13 Příspěvek od czatlantis »

no spíš tam jde o to, že danej člověk na aukru to prodává a nechává posílat přímo z číny(třeba dealextreme, focalprice...), aniž by to měl doma. Což je imho sviňárna a když už něco přeprodávat, tak ať si to naskladní doma a vyzkouší a pak hezky odešle normálně českou poštou a je to za 3dny doma....z tý číny je to tak ten měsíc...
x7r

#14 Příspěvek od x7r »

Zdravím Měl sem doma na zkoušku tuhle věc http://www.hontrue.com/pro_detail.aspx?id=507
Slapalo to celem pěkně i v češtině. Dotykáči wifi fungoval bez problému.Je tam market aplikace me fungovaly vsechny. NA filmy taky , jen sem nevedel jak dostat do filmu titule.Baterka vydržela ty 4 hodiny. Vadilo mě , že software psal o "tabletu" jako telefonu a ta camera byla osazená trochu na krivo. Jinak je tedy celý v kovovým provedení a to se docela projevilo dost na váze09kg , ale zase vydží :)
elped77

#15 Příspěvek od elped77 »

Na tieto čínske tablety je dobré fórum na: http://www.slatedroid.com
aplikácie nájdeš aj bez marketu, stačí trochu hľadať :-)
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“