stránky a aukcema
Moderátor: Moderátoři
stránky a aukcema
odklepnuto tam je to mrtvý,na ikup.cz si myslím že taky.jinak nic neznám
Jinak ta nabídka šla dolů v sekci součástek bývalo třeba 4000 aukcí těď ani 1000.Korunu tomu nasadili s novým členěním v sekci elektro.Já tedy součástky jen prodávám,prodává se jen za zlomek ceny v obchodě.Problém je poštovné ,to každým rokem jde nahoru a tak kazí výslednou celkovou cenu za aukci.
Tady sleduji poptávku,prodal jsem tu jednou.Na Elwebu dvakrát.
nokijec píše:Já jsem na Aukru 5 roků.O žádných neustálých výpadcích nevím.Dost často je problém mezi židlí a klávesnicí.Stačí projít fórum a člověk zjistí,že uživatelé s hodnocením nad 500 nemají jasno v pravidlech.Viz témata.Zmizela mi Kup teď,Nepříčítají se mi komentáře.Podvodné přihazování a podobné.
Jinak ta nabídka šla dolů v sekci součástek bývalo třeba 4000 aukcí těď ani 1000.Korunu tomu nasadili s novým členěním v sekci elektro.Já tedy součástky jen prodávám,prodává se jen za zlomek ceny v obchodě.Problém je poštovné ,to každým rokem jde nahoru a tak kazí výslednou celkovou cenu za aukci.
Tady sleduji poptávku,prodal jsem tu jednou.Na Elwebu dvakrát.
Stačí projít ohlášení výpadků, že některé problémy se táhnou a výsledek nevidno. Oblíbená je housenka...
nokijec - to automatické přihazování je právě pro bratříčky úplně ideál, jeden to šponuje k tvému maximu, pokud to přehodí, příhoz se zruší a přihodí těsně pod tebe druhý. Na dnešek mě někdo přehodil ve 2:40, že mu to za to stálo