Toshiba 11AK53 geometría VYRIEŠENE

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
miro74

Toshiba 11AK53 geometría VYRIEŠENE

#1 Příspěvek od miro74 »

Mam na stole TV Toshiba chassis 11AK53. Obraz mam po stranach roztiahly do presip hodin .. Kondiky som pomeral nebadat ubytok kapacity a v servisnom menu to nemožem doladit ... PRIKLADAM FOTO
Přílohy
Obrázok.jpg
(81.37 KiB) Staženo 108 x
Naposledy upravil(a) miro74 dne 20 bře 2011, 12:06, celkem upraveno 1 x.
Philip_Fry

#2 Příspěvek od Philip_Fry »

Obvod EW korekce jsi kontroloval?
miro74

#3 Příspěvek od miro74 »

neviem či to nejde priamo s procesora nemam schemu , je pravda že v SM to nereaguje na nastavenie
procesor

#4 Příspěvek od procesor »

http://elektrotanya.com/vestel_11ak53_c ... nload.html

nejde z procesora, R144 si pozri, potom za ním tranzistor Q104.

Schému si stiahni...prejdi dole na stránke a klikni až na "GET". Inak sa zamotáš.
Mysteri

#5 Příspěvek od Mysteri »

Už som si povedal, že na dementov nebudem reagovať, ale keď v ,,PROFI" sekcii sa niečo toto objaví.... :roll:
1. na to PROFÍK nepotrebuje schému, ide o triviálny obvod, ktorého princíp každý PROFÍK ovláda takmer dve desaťročia a je u každého výrobcu principialne rovnaký a tu ide ešte k tomu o bežného ,,turka"!
2. ,,Nemám schému" :smutny: Tak to ma vytočilo. Chassis vieš, a Gúgla nepoznáš? Napr. http://www.google.sk/search?client=oper ... el=suggest a pozri si v tom okienku, čo som zadal.... :wink:
3. SM Ti nebude reagovať, lebo ten obvod, ktorý má reagovať je v píč. :!: Najprv ho musíš opraviť a potom možno zistíš, že ani nepotrebuješ ,,rozrochniť" telku v SM.... :roll: Ty PROFESIONÁL:twisted:
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

Přesunuto...

.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
miro74

#7 Příspěvek od miro74 »

vyriešenie bola vadna korekčna cievka L101 a Booster dioda D104 zamenene aj smd diody , Ďakujem všetkym "Philovy a procesorovi! za schemu ... Mystery ked si taky S Superman ako maš na čapičke v nicku tak sa na tie uražania radej vykašli ... Keby som nedostal to TV od dvoch akože servisakov a tiež sa nejako nad tým nevytačam a nepovymienali korekcie v tv cievky tranz... tak by som o schemu nežiadal... Ďakujem všetkym
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“