Kdo to byl?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

Kdo to byl?

#1 Příspěvek od Hill »

Plzeňáci, kdo to byl v tom kontejneru?
pavoucisit

#2 Příspěvek od pavoucisit »

Já to nebyl, jsem z Havířova, ale už jsem v poslední době tyto nesmysly zaregistroval. Nápad rozmístit tyto schránky na ele odpad je krásný( dle rčení, když nemůže lid přijít do sběrného dvora, tak sběrný dvůr přijde k lidem ), ale otvor pro vhození je malý a tak jak je na fotce vidět, tak se akorát jenom bude tvořit nepořádek okolo ní. Lidi jsou prasata a je jim to jedno. Myslím si, že je to velká pomoc pro naše houmelesáky, vyberou měď a zbytek nechají ležet, tím pádem se nepořádek ještě znásobí. Mimochodem by mě zajímalo, jaké zisky má provozující firma ASEKOL.
procesor

#3 Příspěvek od procesor »

Zobrala dotáciu...z toho sa slušne žije, možno(skôr určite) aj tým čo o tej dotácii rozhodovali.
EKKAR

Re: Kdo to byl?

#4 Příspěvek od EKKAR »

Hill píše:Plzeňáci, kdo to byl v tom kontejneru?

Že by některý z nezvedených žáčků-poškoláčků naší (dosud) slečny profesorky?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Killroy
Moderátor

#5 Příspěvek od Killroy »

No to nevím, ale kdyby náááhodou někoho napadlo, že já, tak určitě ne. :D Jezdím sice tudyma okolo, ale mě by jen tak tou dírou ven neprotáhli. Jo, možná autogenem, zezadu.. :D

Asekol = bandité. A i my jim jako firma platíme jakýsi paušál.. :cry:
Naposledy upravil(a) Killroy dne 21 bře 2011, 19:43, celkem upraveno 1 x.
Andrea

#6 Příspěvek od Andrea »

Nejsem profesorka a hlavní je, že mi podal ven tu základní desku z XTčka, pro kterou jsem ho tam poslala. Že se nedokázal dostat ven, je jeho problém, však já mu to spočítám u zápočtu. :twisted:
BIPOLAR

#7 Příspěvek od BIPOLAR »

Kdo to byl ? Cikán černý cikán. :lol:
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Crifodo

#8 Příspěvek od Crifodo »

Andrea píše:však já mu to spočítám u zápočtu. :twisted:

17-letýmu u zápočtu? :roll:
Andrea

#9 Příspěvek od Andrea »

Za pár let... :oops:
helios

#10 Příspěvek od helios »

Prečo nie 17-ročnému? Mohol to byť výnimočne nadaný jedinec. :lol:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Cust

#11 Příspěvek od Cust »

Ten kontejner je strašný dravec. :lol:
EKKAR

#12 Příspěvek od EKKAR »

Hele, co my víme, kde, koho a z čeho nechává "naše" Andrejka skládat zápočty ...???
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
marli

#13 Příspěvek od marli »

Chodím okolo toho kontejneru v Plzni každej den, ale vlézt dovnitř by mě teda nenapadlo, i kdyby tam bylo třeba zlatý prase :D... A zajímalo by mě jak mohl tou malou dírou tak náhodou spadnout dovnitř když se tam jenom nahýbal.. Ale je fakt že nějakej študák to bejt mohl, jsou tam kousek od toho koleje plzeňský (nejenom) FEL... :D
Crifodo

#14 Příspěvek od Crifodo »

Z právního hlediska, komu patří obsah toho kontejneru a ev. poházené věci okolo? a jak se stanoví cena pro případné určení škody, která někomu vznikla odebráním obsahu?

Mimochodem je dobře vidět, jak se Systém dívá na skutečnou hodnotu toho, co nazývá odpadem a nabádá obyvatelstvo, aby vesele vyhazovalo a třídilo. Okované patentní kontejnery. Že si tak neváží kontejnerů na papír a na PETky? :twisted:
Killroy
Moderátor

#15 Příspěvek od Killroy »

A co když ho tam nějací jeho kámoši jen tak z recese, anebo "za něco" nacpali. A teď drží ze strachu hubu a akorát krmí všechny tím, že tam sám spadl když se tam pro něco nahýbal..

Z vlastní zkušenosti můžu napsat, že zapíchnout někoho hlavou dolů do prázné popelnice, patřilo za nás k velmi oblíbené zábavě.. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“