Co se za tím skrývá za finta?
Moderátor: Moderátoři
Co se za tím skrývá za finta?
A kutilmile - nelituju tě
Když jsem nakládal nákup na parkovišti do auta, tak ke mně přišel takový přičmoudlejší občan, že jeho firma mi přeje všechno nejlepší a dává mi dárek - byly to hodinky v krabičce, letmým pohledem jsem usoudil, že takový aušus bych nedostal ani u Vietnamců - a otevíral tašku, kde měl další krabičky. Vzpomněl jsem si, že na něco podobného jsem jednou nalítnul, po druhé už snad nemusím, řekl jsem mu že hodinky momentálně nepotřebuji a vrátil jsem mu je. Odpověděl: "TAK SE DI VYS... ČU..." řekl jsem "Nápodobně", on odešel a cestou mi ještě nadával.
V Tvojom prípade ťa asi sledovali, videli, keď si peniaze ukladal do tašky a čakali na vhodnú príležitosť, aby ťa o prachy obrali. Zlodejská klasika...
Yarda1 píše:Odpověděl: "TAK SE DI VYS... ČU..." řekl jsem "Nápodobně", on odešel a cestou mi ještě nadával.
Budiž to připomínkou, která politická strana si tohle etnikum kupuje a před volbama vykřikuje, že si jich velmi váží. Těm je potřeba to spočítat přednostně, neboť oni jsou příčina a ten zvyšující se početní stav hnědýho šmejdu je důsledek. Trocha zdravé xenofobie měla vždycky svoje opodstatnění i místo.
Na mě už to taky jeden zkoušel. Čekal u auta, hodil mi taky nějakou krabičku na sedadlo a, když jsem mu ji vracel, vytáhl sadu příborů, dál tam už měl uchystaný hliníkový kufřík s nářadím a hodinky a že to všechno mi nechá za čtyři tisíce, že to má cenu přes deset... tipnul jsem to na čórku, které se chtěl zbavit, než ho někde zastaví cajti, jen to dokázat.
A otevřel si zadní dveře a sázel mi to do auta. Povídám, že nechci a nekoupím, vyhodil jsem všechno ven, zamknul, a on že mě nenechá odjet a že támhle má auto a nemá na benzín a támhle že je bankomat a určitě mám kartu, ať vyberu a něco koupím. Ještě, že si před auto nelehl.
Naštěstí na to parkoviště zrovna někdo přijel, tak honem všechno posbíral a zmizel.
Proto jsem se nedověděl, co by se stalo, kdybych skutečně něco koupil nebo jen vytáhl peněženku. Hádám, že by nedal pokoj, dokud by větřil, že ze mne ještě něco vyždímá, nebo by si to za pomoci nějakého dalšího zboží, třeba sady řeznických nožů, vzal sám.
Škoda, že nevím, o kterém z aut mluvil, že je jeho (jestli vůbec autem přijel, ale i tak: ono se podle stupně opálení i podle čísla auta dnes těžko hádá, jestli je někdo nápadně zdaleka, který vůl to přečíslování vymyslel?) - ani bych si jako bonzák nepřipadal, kdybych ho cajtům nahlásil...
A kutilmile - nelituju tě