DVD LG-RH278H

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

DVD LG-RH278H

#1 Příspěvek od otakarv »

Zdravím všechny přítomné i kolemjdoucí :wink: .Synovec mi tu donesl na opravu toto DVD.Závada se projevuje tím způsobem,že po spuštění DVD neustále vyjíždí sáně a opět se zasouvají.Na displeji je přitom vypsáno CLOSE.Všechna napětí na zdroji jsou v pořádku,elektrolyty vyměněné.Na DVD mechanice jsem vyměnil řemínek na otvírání vrátek a vyjíždění sáni(byl už značně volný).Připadá mi to,jako by jednotka DVD nekomunikovala s řídící jednotkou.Je to propojeno 40pinovým plochým vodičem.Zkoušel jsem jej prozvoňovat,ale plošky jsou tak natěsno,že při mém zraku je to složité.
Uvítám každou pomocnou radu,co způsobuje neustálé vysouvání těch saněk.Předem všem děkuji za pomoc a přeji hezký den.
biker77

#2 Příspěvek od biker77 »

V mechanice jsou dva spínače, které hlídají polohu šuplíku. Stačí oba rozebrat a vyčistit a vše bude OK.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

I svody tlačítek provedou své ...
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od otakarv »

Kluci,díky moc za pomoc.Já už předtím hledal nějaké spínače,ale potvůrky maličké byly zašité :D .
Ten dvojitý jsem rozebral,vyčistil CIF-em,omyl teplou vodou,vysušil a nastříkal kontox,složil.Po sestavení šlape.Ještě jednou díky za pomoc a přeji hezký den. :agree:
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “