Předzesilovač k aktivnímu reproduktoru
Moderátor: Moderátoři
- xxxEDISONxxx
- Bydliště: Šumava Prachatice tady je svět ještě normální v zimě bílý sníh v létě vedro ...
- xxxEDISONxxx
- Bydliště: Šumava Prachatice tady je svět ještě normální v zimě bílý sníh v létě vedro ...
Proč si to nemyslíš co je špatného udělat si něco pořádně když už to dělám.Ne nechci to pro komerční účely !!!Jinak řešení by bylo udělat si se čtyřmi tda stereo do můstku udělat klasické výhybku ale já to chci takto.navíc když mi během akce jedno tda odejde tak to sice poznám ale hraje to dál ale to neni jediný důvod.Jeden důvod je taky že to chci zkusit takto prostě proto že normálních zesíků které to mají normálně řešené už mám dost a chci to udělat trochu jinak .A taky ta možnost doladit si to za běhu když slyším jak to bude hrát je prostě krásná.Také si myslím že taková soustava jako celek může mít pěknou účinnost.kvalita zvuku by měla být také pěkná protože zesíky budou hrát menší šířku pásma ale tyto moje úvahy mohou být liché neříkám to jako dogmatický fakt přijmu jakékoli námitky zkušenějších.
- xxxEDISONxxx
zemanekt píše:abych byl přesný, nemyslím tím kopírovat celou konstrukci, jenom převzít tu vyhybku pro aktivní repro, už to hledám, ale hned to nebude...
Jsi velmi ochotný kdyby si si chtěl postavit rozběh k rozbrusce mé konstrukce můžu ti poskytnout schéma a návod k nastavení.Jinak jsem to pochopil a přesně toto jsem myslel když jsem Vás žádal o radu.
- xxxEDISONxxx
- xxxEDISONxxx
Kód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/8440351/untitled-pdf- xxxEDISONxxx