CDi a 2 snímače..Suzuki DR600

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
suzukidriver od jinud

CDi a 2 snímače..Suzuki DR600

#1 Příspěvek od suzukidriver od jinud »

zdarek tak jak bylo známo z předešlých příspěvku odešlo mi CDI tak sem si vyrobil vlastní..které funguje až na jeden malej zadrhl že to původní co sem našel zde (řešilo se to tu pro nějaký skútr 125 honda) no a ten problém ječ v tom že jak ten skútr tak i kupa malorážek 4 taktních ma jen jeden snímač pro optimální předstih.. no jenom že ja mam 2.. je to jednohrnek 600vka.. jeden určuje předstih 0°před HU pod 2200 ot/min a druhej je pro 30°předstih před HU nad 4300 ot/min(takhle sem to vyčetl z manuálu..) no ale mne to ne a ne chytnout.. vše je v pořádku a když to přece jen chytne tak to jde tak do pul plynu víc ne.. pak top střílí,škube ...pls poradte jak na to... napadlo mně udělat i k druhému snímači taky to CDI co k prvnímu ale s tím to ani neškytne.. :cry:
suzukidriver od jinud

#2 Příspěvek od suzukidriver od jinud »

zapojil sem to podle tohodle schéma..
Přílohy
CDI s 2..GIF
(7.15 KiB) Staženo 240 x
Krulis

#3 Příspěvek od Krulis »

suzukidriver od jinud píše:zapojil sem to podle tohodle schéma..

Nahodou sem tu na to narazil, sice je to x let stary prispevek, ale treba to nekomu pomuze.
Mel jsem doma podobny problem, vlastnim 2 bloky motoru, kazdy se svym statorem i rotorem, prvni je dvousnimacovy a dryhy s jednim snimacem, ale mam jen 1 CDI. Reseni bylo spojeni vstupu do CDI dohromady, tj. 1 snimac na 2 vstupy. Moto jede uplne normalne.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“