Zosilovač do subwoofera (auto)
Moderátor: Moderátoři
Zosilovač do subwoofera (auto)
Našiel som niečo takéto
http://djmayo.wz.cz/pdf/tda7294.pdf
Ale piše ze vhodne napajanie je 38 V takže či niečo na 12V by nebolo
Alebo pomocť pri zosilovači TDA8560q ktory po napojeni na autobateriu a na subwofer hraje pekne, ale signal prijímam cez jack z mobilu. Ak napojím zosilovač na signal z auto radia cez chinche, tak v subwofery to len basuje, ale nie basy z pesničky ale proste to tam bucha, čo v pesničke byť nemá.
Tak keby som vás mohol poprosít o rady. Dakujem.
Ked signal nemam pripojeny je pekne ticho, hned ako pripojím signál z autoradia (zadne vyvody chinche) začne to nie brumiet ale robit BUM BUM BUM..proste su to basy za sebou cca kazdu pol sekundu.
No ked pripojim singla z mobilu, tieto basy nerobí, a hraje pesnička tak ako má.
.........
1...AR má výstupy na repro - dva má hodně stará šunka, dnes 4 a audio výstup 2xcinch vzadu (mají i vstup), a některá také jack vstup audio 3,5mm na předním panelu na cokoli. USB a karty nepočítaje.
2...zesik mívá, spíše má 2x vstup na výstup z repro autorádia a 2xcinch + přepínače režimu - 4x1repro, 2x1 bridge, 2x1repro+1x1bridge(SW), 1+1bridge. Má přepínač na celé zvuk. pásmo nebo na subwoofer(SW) ve 2 režimech spodních kmitočtů.
Nějaká kostry bych v tomto případě prozatím vyloučil.
Apropo, leží mi tu Renegade REN 1200W po výměně 4x konc. tr. v bridgi.