Take stehovani

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Maskot

Take stehovani

#1 Příspěvek od Maskot »

V souvislosti s definitivnim ukoncenim pobytu v CR resim predani obcas uzivaneho bytu. Problem neni v bytu, ale v jeho zarizeni, (kuchynska linka,lednice mikrovlnka,dvojluzko a par dalsich drobnych kousku).Toho se potrebuji zbavit.Existuji firmy zabyvajici se touto cinosti? Vse je zachovale ci nove uzivane par dni v roce.Odprodej pochopitelne mozny a cena symbolicka.
mtajovsky

#2 Příspěvek od mtajovsky »

Ten byt snad bude i užíván dál. Co se dohodnout s majitelem na nějaké úhradě - nebude jej muset pro další pronájem vybavovat znovu. Rozprodávání po částech nakonec vede k tomu, že člověku zbydou věci, které nikdo nechce a co pak s tím?
Maskot

#3 Příspěvek od Maskot »

Tuto variantu jsem uz zkousel.Dohoda mozna neni.Pokud by to kdokoliv vzal komplet, cenove by to byl zlomek hodnoty.
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

A kde se byt nachází ?
Maskot

#5 Příspěvek od Maskot »

Jizni cechy ceskokrumlovsko.
Sendyx

#6 Příspěvek od Sendyx »

Jsou firmy, které řeší podobné věci - vystěhování, likvidace pozůstalosti a podobně, ale většinou jsou to těžcí vetešníci.
rezis

#7 Příspěvek od rezis »

Většinou stačí vystěhovat před dům a během půl hodiny je uklizeno. Jinak sběrný dvůr.
Internet - metla lidstva
PavelFF

#8 Příspěvek od PavelFF »

Všechny tyhle věci, dokonce i kuchyňská linka se dají prodat na Aukru, pokud nasadíš nízkou cenu. Lidi starší kuchyňské linky kupují na chalupy apod. Taky jsem se divil, když jsme rušili starou, že se po ní celkem zaprášilo, a to ještě nebylo žádné Aukro. Jen jsem se zmínil v baráku a známým.
Samozřejmě cena byla třeba asi 1000Kč, aby se neřeklo, už nevím přesně.
Jde spíš o to, že se toho člověk zadarmo zbaví, než aby z toho něco měl. Ale něco z toho přece kápne a nemusíš se s tím sám tahat do sběrného dvora.
Jenže pokud jsi mimo, tak je to trochu problém.
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Taky si myslím , že když rozhlásíš po sousedech , tak si to i odstěhují . V takové firmě jsem párkrát brigádničil v Innsbrucku . Mám dóma pěkný porcelán sklo a další vybavení včetně povlečení a automatky . Jen to uchránit při tom fofru . :D Jsem nyní v podobné situaci , chci byt pronajmout a když nyní nábytek na míru vyhodím , tak budu následně těžko jiný levně hledat . No ale náš nájemník náš pán .
Maskot

#10 Příspěvek od Maskot »

On v tom rozhlasovani je maly hacek, rozhlasit po sousedech ve Vidni cosi o rozdani ci prodeji nabytku v Süd Böhmen by se s velkym nadsenim nesetkalo :D
Dostanu se tam maximalne parkrat do roka, takze tyto varianty moc nefunguji.
BOBOBO

#11 Příspěvek od BOBOBO »

Tos tam neměl milou sousedku ? Nebo i nemilou , stejně potřebuješ čistit , tak si maximálně něco nechá . :D
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“