Schéma na Elektronika C432

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Návštěvník

Schéma na Elektronika C432

#1 Příspěvek od Návštěvník »

Zdravíčko , nenašelo by se u někoho schéma na tuto ruskou potvoru? Díky za pomoc.
Crifodo

#2 Příspěvek od Crifodo »

Mám schéma na C430, v dost špatné kvalitě (costar z 80. let...) jestli by ti to bylo co platné. Co s takovou hrůznou vykopávkou? :D
Hill
Administrátor

#3 Příspěvek od Hill »

Mám C431 včetně úprav na PAL, ale na upload je toho moc, na maila ti to nepošlu, protože jsi anonym.
Hifista

#4 Příspěvek od Hifista »

Rovněž ti nepomůžu, ale schema C431 je zcela odlišné, jelikož C431 je řešeno vč. použitých IO v "evropském" stylu, kdežto C432 je typicky ruské s jejich IO. Podobá se spíše C430, ale velké rozdíly jsou ve zdroji. V minulém roce jsem dva kousky tohoto zcela nepovedeného televizoru odvezl do sběrného dvora. Pokud mohu radit, vyhoď to rovněž, než nad tím promrháš poslední zbytky mládí a zkus raději někde za babku sehnat C431, který je docela povedený. Ještě nedávno se do toho dala v Retonu sehnat i nová obrazovka za bratru asi 600Kč. Do té C432 mi snad někde zůstal jen dekodér PAL, kde se instalace řešila jen výměnou modulu.
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

Díky všem za rady a připomínky. Poslechnu a vyhodím to. Líbilo se mi na tom ,že je to malé a možnost napájení z auta.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“