Zvlhčovač Tefal HM-856

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
cabernet

Zvlhčovač Tefal HM-856

#1 Příspěvek od cabernet »

Nazdar majstri,

chcel by som si dat prosim poradit od vas, ktori mate konkretnu skusenost so spominanym zvlhcovacom. Vyteka z nadrzky niekedy voda. Namam s kramom skusenost. Vymenil som uzaver s tesnenim, kde sa nalieva voda a zariadeni je tento v spodnej casti. V strede tohto uzaveru je otvor s tesnenim, odkial ja voda podavana do systemu vlastneho zvlhcovania.
Neviem urcit a zistit, cim je ovladane toto prudenie vody z nadrzky do systemu, cize ak je vody dost, tak sa pritok obmedzi tak, ze nevytecie mimo zariadenia ak v mojom pripade.
Preto sa obraciam na odbornikov znalych v tejto problematike, aby som ostatnych zbytocne nezatazoval.
Na vyr. stitku je oznacenie zariadenia: HM-856 Type 7015. Podla inych zisteni som prisiel ku oznaceniu BH4390.

Dakujem. cabernet.
Artaban001

#2 Příspěvek od Artaban001 »

v spodě nádrže je ventil, který se otevře v případě instalace nádrže do zvlhčovače. U ventilu je zavzdušňovací trubka. pokud se "zatopí" její konec, nejde do nádržky vzduch a proto nemůže voda vytíkat. Zkontroluj těsnost uzávěru..
cabernet

#3 Příspěvek od cabernet »

Dakujem za jednoduche a spravne nasmerovanie. Uzaver je novy aj s tesnenim. Vsetko teda smeruje ku tomu, ze unika voda niekde na opacnej strane tej trubky pri systeme zvlhcovania. Budem teda hladat.
cabernet

#4 Příspěvek od cabernet »

Princip som teda uz pochopil, ale zavadu som stale neodstranil. Uzaver aj s tesnenim je novy, ako som pisal. Nadrzka neprepusta, lebo ked ju naplnim vodou, uzavriem a dam ju mimo zariadenia, tak voda nevytecie.
Akonahle nadrzku osadim do stroja, niekedy hned, inokedy za cas zacne voda pomaly vytekat mimo zariadenia.
Samozrejme, ze nemozem zistit, kde je zrada...
cabernet

#5 Příspěvek od cabernet »

Nasiel som prasklinu na nadrzke v hornej casti... Skusim to zalepit.
cabernet

#6 Příspěvek od cabernet »

Zalepene, zariadenie funguje bez zavad. Dakujem Artaban.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“