výpadky s/pdif
Moderátor: Moderátoři
výpadky s/pdif
mám starší zvukovku Lynx One propojenou přes s/pdif s av receiverem. Udělal jsem si redukci XLR -> RCA, pin2(+) na střed cinche a pin3(-) na stínění, pin1(zem) není zapojená. Mám problém pokud např. zapnu nebo vypnu zářivku, nebo třeba holící strojek dojde k výpadku zvuku. Vypadá to, že je na digitálním výstupu Lynx one dokonce oddělovací transformátor, takže mě to celkem překvapuje takový problémy... nevím co s tím. Díky za každou radu.
Milan
- Generalsound
- Kontaktovat uživatele:
- Philip_Fry
Je zajímavé, že než jsem se tady zeptal, tak jsem zkoušel místo - zapojit zem, takže stínění kabelu fungovalo, ale k výpadkům docházelo pořád. Funguje to až teď když jsem spojil - a zem.
- Philip_Fry
EDIT : Pěkně popsané je to na této stránce http://rane.com/note149.html a je tam i schéma jednoduchého "převodníku" AES > S/PDIF
Jen by mě ještě zajímala odpověď na tu moji druhou otázku... Je zajímavé, že než jsem se tady zeptal, tak jsem zkoušel místo - zapojit zem, takže stínění kabelu fungovalo, ale k výpadkům docházelo pořád. Funguje to až teď když jsem spojil - a zem.
- Philip_Fry
Takže bych zkusil oddělovací transformátor a kostry navzájem nepropojovat.
- Philip_Fry