Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Vyhledávání je pořád stejná bída - když chci něco opravdu rychle, vezmu starej papírovej katalog, tam to najdu a dohledám na netu.
To vyhledávací pole má mít odlišnou barvu, to je základ.
Třeba "akumulátor 6V" neexistuje a samotné heslo "akumulátor" zase vysype hromadu zbytečných dat.
Vzhledem k tomu, že jsem jim to nedávno trošku (a neškodně) nabořil ( ) a ten příkaz search jsem viděl - nevedou žádný kloudný search index, jen fulltext vyhledávání a ještě evidentně blbě.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Dneska jsem si raději koupil aktuální papírový katalog.
Problém je v tom, že když se něco jmenuje třeba reproduktor a v popisu je širokopásmový, tak "širokopásmový reproduktor" to nenajde. Když má něco v popisu "ventilátor kuličkový", tak to najde správně "ventilátor kuličkový", ale "kuličkový ventilátor" neexistuje.
Řečeno slovy klasika - málokdo jde po "mostu Karla" do "divadla Národa" na "Stěnu čerta", správně česky je to naopak.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]