Rušení příjmu televizoru od lednice
Moderátor: Moderátoři
Rušení příjmu televizoru od lednice
Potřeboval bych poradit bydlím v panelovém bytě a využívám kabelovou televizy UPC. V obýváku mám z jedné strany televizor Samsung LE 46C 650 s kartou do CI slotu. Z druhé strany stěny mám lednici a vždy když tuto otevřu, nebo zavřu dojde k zakostičkování obrazu na televizoru. Vysledoval jsem, že problém je ve světle v lednici . Rozvody tzn. koaxi a spojky jsou u televizoru nové a kvalitní a rovněž televizor a ani lednice není na stejnou zásuvku. Mohl by někdo poradit jak se toho zbavit, co koupit nebo nějakou radu jak vyřešit tenhle problém. Na závěr uvádím, že mimo rušení od lednice je obraz stabilně velmi kvalitní. Díky.,
Re: Rušení příjmu televizoru od lednice
. . . . a neotvírat ledničku když dávají fotbal . . . . .
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Řešil bych to odrušením toho spínače RC členem.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
breta1 píše:To se mi nějak nezdá,
Kdo měl někdy ten mechanismus v ledničce (to si snad ani název spínač nezaslouží) rozebraný, ten se nediví. Rychlost rozepnutí je daná jen rychlostí dopadu dveří, takže se tam tak krásně táhne oblouk...
Filtrace veškerá žádná.
A to, z přesvědčení, používám anténu bez zesilovače. O odolnosti set-top-boxu proti rušení si nedělám iluze.
Habesan píše:O odolnosti set-top-boxu proti rušení si nedělám iluze.
Mám set-top-box a když si u PC rožnu halogenovou lampičku, tak mi, v lepším případě, zakostkuje, v horším se daný program sekne jako bych zmáčkl zmrazení obrazu. Někdy se stane, že při rožnutí lampičky mi přestane fungovat optická myš s kabelem v USB, normálně zhasne, ale bezdrátová klávesnice jede normálně dál. Pomůže restart.