Philips
Moderátor: Moderátoři
-
Petr1234
Philips
-
Petr1234
Jsem z Ostravy a kdyz jsem si vzpomel na kvalitu servisu(autorizovaneho) na tuto znacku tak jsem malem zesedivel....tak patram timto zpusobem.
-
Petr1234
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si koupíš Philips, Panasonic, OVP nebo já nevím co všechno, jseš na tom furt stejně, většina výrobců TV používá stejně obrazovky Philips (na které jsem kdysi svého času nedal dopustit). Takže to si fakt nevybereš, dneska není výjimkou že ti ta obrazovka odejde třeba už po 3 letech. No a Sony, situace myslím obdobná....
A podle toho jak to já pozoruju, právě u 100Hz TV obrazovky většinou moc nevydrží.
-
Petr1234
kimi píše:Petr1234 píše:Tak a je to v pr... bylo mi sdeleno ze je to vadna obrazovka - tedy odesla cervena barva(tryska). No po 5,5 letem provozu bych to od televize za 46tis necekal, mam takovy pocit ze Philips uz nikdy...
Napiš jaký tam máš typ obrazovky nějaké mám skladem.
Takovy dotaz na kolik vyjde takova obrazovka? Na ten typ se dneska kouknu a poslu.
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Petr1234 píše:Takovy dotaz na kolik vyjde takova obrazovka? Na ten typ se dneska kouknu a poslu.
Nemám přesný přehled protože jsem se o to už dávno přestal zajímat, vzhledem k cenám jsem už nějakou novou obrazovku nedával ani nepamatuju. Ale nedávno jsem ze zvědavosti zjišťoval obrazovku do Sony a bylo mě řečeno že u nich stojí každá obrazovka přesně o 500,-Kč méně než nová televize
Tu Philips bych si dovolil odhadnout cca 15.000,-Kč ale možná se hodně pletu