Gagarin a Reflex - co vy na to ?
Moderátor: Moderátoři
Gagarin a Reflex - co vy na to ?
V roce 1968 ještě jako Jan Kopecký emigroval do Rakouska. Na vídeňské universitě vystudoval sociologii a ekonomii. V průběhu studia byl spolupracovníkem rádia Svobodná Evropa. Po příchodu do západního Berlína studuje na Berlínské svobodné universitě Politické vědy a získává titul „Diplom – politologie“, obdobu českého magistr. Na Svobodné universitě pak během let dosahuje titulu docenta a přednáší zde politické vědy. Píše literaturu faktu, většina z jeho jedenácti děl vyšla prozatím jenom v Němčině."
mě to příjde jako dobře napsaný fejeton . . . .
Fejeton - je útvarem stylu publicistického a uměleckého.
Spojuje se v něm konkrétní událost s fantazií.
- tomasjedno
Re: Co na to ?
BIPOLAR píše:http://www.reflex.cz/clanek/dokument/41350/
Jaký je váš názor ?
No, rozhodně to nevypadá na věcný a solidními informacemi podložený článek.
"Nejdříve pilotoval Jak-18, jejž technicky předělal na výzvědný letoun, a později létal na MiGu-15, se kterým učinil totéž."
Představa, že si v CCCP pilot sám přebuduje na výzvědný letoun nejdřív výcvikové letadlo s doletem 750 km, a potom i proudovou stíhačku, mne opravdu pobavila.
"Není myslitelné, aby někdo ... s trpasličími parametry – 157 cm výška a 59 kg váha – nastoupil tak nebezpečný a náročný let v kosmickém tělese na oběžnou dráhu kolem Země. "
Bych si myslel, že právě malý vzrůst byl k tomuto účelu mimořádně žádoucí.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
A boli vobec na tom mesiaci? Atd atd atd. Taketo clanky pisu nesvojpravni ludia, a este vacsi tupci a ignoranti to zverejnuju/otiskuju na webe/v casopisoch/novinach.
- kevin_mitnick
přepis dobových článků z Amatérského Rádia
ok1hga píše:"Jan Berwid-Buquoy, vévoda z Ellgutu
V roce 1968 ještě jako Jan Kopecký emigroval do Rakouska. Na vídeňské universitě vystudoval sociologii a ekonomii. V průběhu studia byl spolupracovníkem rádia Svobodná Evropa. Po příchodu do západního Berlína studuje na Berlínské svobodné universitě Politické vědy a získává titul „Diplom – politologie“, obdobu českého magistr. Na Svobodné universitě pak během let dosahuje titulu docenta a přednáší zde politické vědy. Píše literaturu faktu, většina z jeho jedenácti děl vyšla prozatím jenom v Němčině."
mě to příjde jako dobře napsaný fejeton . . . .
Fejeton - je útvarem stylu publicistického a uměleckého.
Spojuje se v něm konkrétní událost s fantazií.
Mě ty jeho články přijdou, že je na něčem kvalitním, mimo realitu.