Vadí zhoršené rozlišování barev moc?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
oglop

#46 Příspěvek od oglop »

hmm tak super, prave mi doktora oznamila ze kdyz mam napsany ty problemy se zelenou barvou tak mi to nebude moc na 90% dat ... poraďte prosím, co mužu dělat? to mám vzít šechny dráty co mám a ukazovat jim je nebo ja už fatk nevím
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od GeorgeB »

Nepomohlo by zajít k jinýmu doktorovi? Já si taky ve 23letech šel pro potvrzení kvůli rozšíření řidičáku k dětský doktorce a nebyl problém :lol:
vladodyno

#48 Příspěvek od vladodyno »

Nemal by to byť problém. Môj známy má po úraze hlavy v detstve tiež porušený farbocit a vodičský preukaz vlastní. Len musel vyhľadať toho správneho lekára. :) A ten test mu dám nech vidím ako na tom v skutočnosti je :twisted:
Crifodo

#49 Příspěvek od Crifodo »

Ten posudek ti asi nepíše jako potvrzení, že rozpoznáš teď tyhle čtyři dráty, ale pro nějaký obor činností. Zkus si s ní promluvit o tom, jaké činnosti to podle ní představuje, do jaký míry dává ona hlavu na špalek, když ti to napíše, a současně si sám rozhodni, jestli dáš sám za sebe ruku do ohně, když z ní ten papír vymámíš a pak by se náhodou po nějaké tvé chybě chtěl po tobě vozit. Na každou věc se dá dívat ze dvou úhlů pohledu. Umím si představit jak by řvala veřejnost, kdyby někdy někdo v médiích roznesl, že pavilón na Výstavišti vyhořel proto, že nějakej elektrikář jednou za šera prohodil blbě značený N vodič v čínským kabelu s šedým fázovým. A že to není nic těžkýho.
Andrea

#50 Příspěvek od Andrea »

Tak jsem to zkusila ještě jednou a napodruhé bez chyby.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od workhard »

Za 0, monitor CRT 19" HYUNDAI Image Quest :wink:

Kód: Vybrat vše

Your score: 0 
Age range: 40-49
Best score for your gender and age range: 0
Highest score for your gender and age range: 1520
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#52 Příspěvek od PeteBurns »

:wink: Tak konečne tiež za 0, na zelenom EGA monitore :lol: :twisted:
piitr
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od piitr »

A já měl z tý mojí čtyřky takovou radost. :cry:
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#55 Příspěvek od PeteBurns »

Hmmm, moc by som sa tou nulou nechválil, niekto dokázal spraviť ten test na -11840 bodov :lol: To asi zvládnu iba tí, čo to dokážu aj potme s vypnutým monitorom :lol:
jnd
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od jnd »

Tak já měl teď v noci taky 0 (snad to není bug, ale vypadalo to dobře), monitor dva roky starý Samsung T240, s nastavením sem teď nehejbal. Jinak na LCD si vždycky dávám normal či native barvy, jas stahuju dolů (tady na 30%) a víc neřeším.

Před nějakou dobou jsem náhodou přišel na to, že na jedno oko vnímám víc červenou barvu než na druhé. Normálně si toho nevšimnu a problémy mi to nedělá, dohromady to ty oči nějak zvládají :) Jinak mám 3 dioptrie.
doledo

#57 Příspěvek od doledo »

Mam skóre 43 na 10 let starém CRT LG Studioworks 773N
blbě vidím nebo je to monitorem ?????
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Lukas-Peca »

Tak jsem to zkusil ještě jednou, na LCD monitoru asi z roku 2000, utahaný po maturitě a mírně pod vlivem a za 3 :) :) :)
Ještě k tomu monitoru: je to iiyama TXA3813MT opravdu z roku 2000. Bylo to určené jako obyč monitor do kanceláře nebo domácnosti, žádná studiovka. Stálo to 47 568 Kč. Vloni jsem to koupil na Aukru za pětistovku. Má to krásný obraz, který se skoro nemění s pozorovacím úhlem a který mi přijde daleko lepší, než jaký mají leckteré dnešní LCDčka. Skoro jako CRT.
Naposledy upravil(a) Lukas-Peca dne 19 dub 2011, 18:52, celkem upraveno 1 x.
bastliar

#59 Příspěvek od bastliar »

Výťah, z nemenovanej inet stránky :
no nebolo by to :coolglema: a že to ešte nedostať v lekárni

Nočné videnie okom
Aj niečo také bolo možné. Vedci zistili, že časť molekúl vitamínu A má priaznivé účinky an zlepšenie zraku ľudského oka. Už počas II. Svetovej vojny sa začínalo s experimentami, kde dobrovoľníci prijímali špeciálne upravené podoby vitamínu, pričom v priebehu niekoľkých mesiacov sa u nich vybudovalo videnie schopné sledovať aj infračervené žiar enie.

Najlepšie výsledky tohto dnes zakázaného experimentu dosiahl o okrem Amerického námorníctva aj Japonsko, schopné v niektorých prípadoch zlepšiť zrak až o takmer 100 percent
tomasjedno

#60 Příspěvek od tomasjedno »

1. pokus na nb Dell Latitude: skóre 11
2. pokus na 7 let starém 19" LCD Benq (kontrast na doraz): skóre 4
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“