Nabízím společný nákup součástek u FARNELLa
Moderátor: Moderátoři
/ty kamery beru zpet, je to tak jak rikas..../
ok1xgi píše:Pak tam prijde zakaznik, kterej drzi "neco" a chce to koupit nebo nahradit. Zasnu co dokazou vypotit......
A jak tohle řeší u Farnellů? Můžu klidně odpovědět za tebe, asi takhle:
Lidi nesrovnávejte tady nesrovnatelné. Tohle přece není jen o tom, jak je kdo rychlý (a díky tomu taky pěkně předražený), ale taky dost o podpoře místního podnikání. Nechci se nikoho zastávat, anebo dotknout a netvrdím, že GME, GES a ti ostatní mají to všechno, co může nabídnout Farnell. Ale zatím tu jsou a zatím ještě prodávají na rozdíl od těchto megaspolečností i pultově. Odbornost personálu a kvalita obsluhy je věc druhá a věřte, že všechno je jen o penězích. Ale až tyhle kamenné obchody přestanou jednou existovat a budete si muset každou drobotinu objednávat na netu i dopravným, tak budete čumět. A dobře vám tak..
Když skončí Potraviny "na rohu", bez rozpaků všichni běžíme do nejbližšího Globusu nebo do jiného hyper/super.. Ale až skončí tihle, nebude už běžet kam - Lidl součástky rozhodně nikdy mít nebude..
Tím nechci nikoho zrazovat od nákupů u Farnella, ale jak už jsem napsal nahoře: nesrovnávejte nesrovnatelné..
Je ale fakt, že doklikať sa kukončeniu nákupu nie je jednoduché, musel som sa telefonicky informovať a požiadať o pomoc.
Duručenie je službou UPS.
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Já mám s Farnellem dobré zkušenosti toto http://cz.farnell.com/stmicroelectronic ... tt=1824325 mě stálo v únoru tohoto roku sakum prásk 476.13Kč platba je možná jen převodem Česká Republika