Nemůže mě někdo poradit.Dívám se na plazmový televizor zhruba hodinu,pak samovolně vypne a následně jako by zapíná a vypína,ale obraz nenaskočí jen tak cvaká.Potom ji vypojím se sítě cca na 15minut a zase jede zhruba hodinu.Takhle my to dělalo asi 3měsíce a ted ji zapnu a jen v ní cvakne,svělná kontrolka bliká modře jako že je zaplá ale obraz a zvuk žádný.Nevíte co by to mohlo být.Ptal jsem se opraváře a tvrdí,že je to zdroj za 4tisíce.Raději se chci zeptat více lidí.Může to být nějaká hloupost za pár korun a já budu zbytečně platit 4tisíce.Je to LG stará asi 4roky.Proto se my nechce do staré televize tolik investovat.Děkuji za každou radu.
Zbytečné tapetování v názvu vlákna - upraveno. Viz PRAVIDLA, odst.7a) Hill
Změřit ESR a kapacitů filtračních elytů ve zdroji - ačkoli se bedna tváří již relartivně po smrti , nemusí tomu tak být. Sám jsem měl v obýváku nachlup stejný případ s nějakým Philipsem - mamina si vzpomněla , že bych se na to mohl podívat , až když z toho byla mrtvola .
Ale víc už fakt v křišťálové kouli nevidím .
Naposledy upravil(a) kony2807 dne 25 dub 2011, 20:58, celkem upraveno 1 x.
Hmm... 4 roky stará.. já se tu koukám na 21 let starou SONY-black trinitron a věřím že má lepší barevnou kresbu atd. než nová LG cosi..
a funguje, nikdo ji nikdy neopravoval.
Jinak 4000 za opravu zdroje se mi zdá trošku hodně. To je asi nějakej opravář typu: vyměním celej zdroj, připočtu si 2000 za práci...
Jj, dokud ještě šla alespoň někdy, oprava rentabilní. Nyní již došlo k poškození dalších obvodů. Tzn. oprava zdroje a výměna dalších bordů. To už bude jiná palba. Nebo "servis" Hradec, rychle levně