Tranzistor C 331

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
salora

Tranzistor C 331

#1 Příspěvek od salora »

Nemohu najít datasheet pro tr C 331 nevíte o něčem ?Odešel mě do věčných lovišt a nevím zda se jedná o PNP či NPN a tím pádem ani rozložení vývodů C/B/E ,díky za pomoc.
fero7

#2 Příspěvek od fero7 »

Skusal si hladat BC331?
salora

#3 Příspěvek od salora »

JJ hledal v jednom mých starších zahraničních katalogů polovodičů ale s tímto označením BC331 co jsem si také myslel ani na netu nefiguruje
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Eleman

#5 Příspěvek od Eleman »

Je určitě správně opsané označení? Nechybí tam ještě jedno číslo?
Dej sem pro jistotu fotku.

A vida, Killroy byl úspěšnější :oops:
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
salora

To:Killroy

#6 Příspěvek od salora »

Děkuji moc za zaslaný datasheet tohoto tr jedná se asi opravdu o toto označení na tr je jak to obvykle bývá jen C 331 pouzdro odpovídá takže to bude nepochybně on,díky všem za bleskovopu ochotu a spolupráci.
fero7

#7 Příspěvek od fero7 »

salora píše:JJ hledal v jednom mých starších zahraničních katalogů polovodičů ale s tímto označením BC331 co jsem si také myslel ani na netu nefiguruje

A to ako hladas?
http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&b ... 9769caf537
Mysteri

#8 Příspěvek od Mysteri »

,,fero7": Trochu ho budem brániť. Čítal som jeho príspevok medzi prvými, tiež ma napadlo BC, ale chcel som si to potvrdiť v datasheete, a hľa, čo vyšlo: http://search.datasheetcatalog.net/key/BC331. Tak som zostal zaskočený, lebo tento ,,datáš" ma zatiaľ nikdy nesklamal. :roll: Raz darmo, Gúgl je Gúgl... :wink:
Na druhej strane, máš pravdu, ak by skutočne do INTERNETOVÉHO vyhľadávača zadal BC331, tak Google, ale aj Yahoo, Ask a aj ostatné, by mu dali kopec odkazov...
salora

RE:

#9 Příspěvek od salora »

Ano je to tak opravdu jsem se díval po zadání BC 331 jen do vyhledávače seznam.cz protože jsem nepokládal tuto prkotinu za tak převrfatnou věc aby to měl jen google ,nakonec jste mi to potvrdili v seznamu totiž o BC 331 nebyl ani škrt takže jsem ci myslel že snad ani neexistuje ,už mám instalovaný google chrome a budu se asi více na něj spoléhat.
Odpovědět

Zpět na „Součástky“