Thomson 28DN40E, chassis ICC20 - dlouho nabíhá
Moderátor: Moderátoři
Thomson 28DN40E, chassis ICC20 - dlouho nabíhá
Název vlákna byl upraven. Killroy
- Přílohy
-
títek.jpg- štítek
- (83.33 KiB) Staženo 101 x
Pokud se nevyznáš, raději to zanes někomu kdo se vyzná.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Je třeba měřit, především zkontrolovat zdroj.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Po vypnutí a opětovném zapnutí TV většinou nabíhala ihned.
Po pár dnech laborování jsem to vzdal s tím, že je špatná obrazovka - žhavení sice bylo OK, ale asi se nemohla v dostatečné době nažhavit, aby se TV mohla normálně nastartovat. A známý už ze začátku říkal, že se s tím nemám štvát a on si klidně koupí nějakou novější (LCD nebo plazmu) - že tu velikou potvoru už nechce vidět, tak po chvíli putovala na SD.
Mimochodem - mám dojem (opravdu jen dojem, nechci někoho zmást), že se dá ten čas, jak dlouho čeká TV na nažhavení obrazovky nastavit v SM (někde jsem to četl - buď tady na fóru, nebo v servismanuálu) - akorát je otázka, na jak dlouho by takové řešení vydrželo.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Ten Thomson TV byla teda pořádná kráva,na přenášení aby si člověk pozval stěhováky