Tak mě napadlo když to na baterii funguje v pohodě,jestli by nešlo zapojit zdroj místo té baterie.Je to LI-Ion,má 11.1V 6000mAh,takže ten 12V zdroj by tam mohl fungovat,jen si nejsem jistý,jestli to půjde jen tak zapojit???
Tak jsem vyzkoušel zdroj 13,8V 20A,notebook s ním vůbec nereaguje.Navíc jsem si všiml,že při napájení zdroji 16V i 19V se po samovypnutí přestane nabíjet baterie,takže nejspíš bude problém v těch napájecích obvodech.Prostě musím vytáhnout a opět zastrčit nabíjecí konektor aby se to zase rozjelo.Tak už nikdo nemá žádný nápad???
Dotaz:
1. Když zapojíš plně nabitou baterii, jak dlouho NB běží? (bez externího zdroje)
2. Zkusil jsi změřit proud z ext. zdroje do NB? (jestli vůbec nějaký teče?) a pokud ano pak kolik?
No ja mam nieco podobneho ale k tomu este horsie.Notebook sa mi natrvdo odpoji a uz nejde zapnut.Po polhodine nabehne tak ze vytiahnem bateriu,zapojim naspät a zase bezi 15 minut a zese natvdo odpoji. Ale ked som sa to pokusal opravit zapojil som zle privod do dosky a na plosnom spoji vytvoril skrat potom privod fungoval ale iba obcas.Chyba privodu bola v niekolko vrsvom plosnom spoji.Na plosnom spoji su este kontakty kde sa da zapojit pojska.