sháním starou zapalovací svíčku PAL N7R do Babetty, vždycky jsem ji nahrazoval Briskem N17C, ale ted bych potřeboval PALku, uplně nejlepší by byla nová ze starých zásob nebo použitá ale funkční, na ceně se určitě domluvíme
Babetta, sháním zapalovací svíčku PAL N7R
Moderátor: Moderátoři
Babetta, sháním zapalovací svíčku PAL N7R
sháním starou zapalovací svíčku PAL N7R do Babetty, vždycky jsem ji nahrazoval Briskem N17C, ale ted bych potřeboval PALku, uplně nejlepší by byla nová ze starých zásob nebo použitá ale funkční, na ceně se určitě domluvíme
U Babetty není ani tak rozhodující svíčka, rozhodující je kvalita používaného oleje a jeho poměr s benzínem. Pokud se jezdí na srágoru M2T v poměru 1:33 nebo 1:25 jako se jezdilo na "dachlu", zakarbonuje to velice brzo sebelepší svíčku, koleno výfuku i tlumič a od neustáleho čištění a vypalování té výfukové vložky tě nic nezachrání.. Stav "je zasráno" poznáš velice brzo = netáhne to, nejede to..
A kutilmile - nelituju tě
Pokud to jde zaslat jako dopis tak ti ji pošlu. Samozřejmě zadarmo.
Onehdy jsem experimentoval ze svíčkami na fichtlech (mofa) Gillera 50ccm., ale tahle nic moc.
Na mé YamahaDT80 nejlépe funguje ta originální co tam podle manuálu patří. Už nevím jak se jmenuje neb je tam dva roky a nemusel jsem jí čistit...
Na různý svíčky jezdí Fichtel und Sachs (mofa), ten si nevybírá, jezdí takřka na všechny stejně. Stál 10 euro v pojízdným stavu, nic se na něm krom stojánku dodnes neupravovalo a to na něm jezdíme po lese.
Olej používám do všech Still. Teď nevím přesně značku, ale je do pil. Stojí sice 100.- ale zase při poměru 1:55 je to fuk. M2T jsem našel v garáži, testnul: hrůza. Čoudilo to a zakakalo výfuk tak, že sem ho musel oddehtovat.