Ktorý DVBT
Moderátor: Moderátoři
A ešte, zistili ste niekto, ako sa dostať do SM? Možno by tam šlo upraviť ten TXT.
Vďaka
Gogen už je na tom hůř,ale ne tragicky.
Duvsan píše:Ešte dotaz; je možné nejak posúvať záznam? Má to zrýchlený posuv, ale i tak to je na dlho. Myslím nastaviť polohu, odkiaľ chcem pozerať, "posuvníkom", podobne ako v počítači. Dík
ne, takovou funkci jsem u ECG 950PVR nenašel . . . . a myslím že to nemají ani jiné rekordéry . . .
je tam ale několik rychlostí přetáčení . . . a mě to vyhovuje.
Inak, dnes som blúdil po obchoďákoch a našiel som len Gogen, i to v Tescu. Ako je na tom s DO a ako vyzerá menu a TXT? mohol by si dať nejaké foto.
Ako to vyzerá s Hyundai-om?
Stránka výrobce http://www.gogen.cz/produkty/digitalni-prijimace/prijimac-dvbt-gogen-dvb-137-tu.html obsahují popis a obrázky.Pokud se rozhodneš pořídit,tak kup v e-shopu,do 14 dnů je možnost dle zákona vrátit bez udání důvodu.
ok1hga píše:Duvsan píše:Ešte dotaz; je možné nejak posúvať záznam? Má to zrýchlený posuv, ale i tak to je na dlho. Myslím nastaviť polohu, odkiaľ chcem pozerať, "posuvníkom", podobne ako v počítači. Dík
ne, takovou funkci jsem u ECG 950PVR nenašel . . . . a myslím že to nemají ani jiné rekordéry . . .
je tam ale několik rychlostí přetáčení . . . a mě to vyhovuje.
Ja som našiel. Zobrazí sa posuvník, podobne ako v počítači a posúva sa po krokoch šípkami vpravo/vľavo. Pre jemnejší posuv je zrýchlený play - 2, 4, 8 - násobne.
Akurát trochu štrajkuje káblik k DO a to zachytávanie povelov je strašné. Pribudli ešte štyri prijímače a nejde to zrovnávať. Skúsim ho reklamovať. Len čo kúpiť potom. Sencor, Emgeton, Almu, ...?
Rozlišení svisle těch 575 řádků taky nepřekročíš.
Takže HD přijímač sice máš, ale pro normální TV výstup musí provést downscaling na SD, jinak se na to na normální analogové televizi nepodíváš...