Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
Mason píše:jandu píše:Ale áno, tiež som našiel gombík na potmeter a postavil som si k nemu zosilovač .....
Vďaka za vyčerpávajúcu odpoveď.
Nemaj mi to za zlé, ale je to fakt na hlavu postavené. Nikto predsa nestavia zariadenie na jednu súčiastku takýmto spôsobom.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
jandu píše:Nemaj mi to za zlé, ale je to fakt na hlavu postavené. Nikto predsa nestavia zariadenie na jednu súčiastku takýmto spôsobom.
Nuž, radšej výsmech ako odpoveď na otázku, ktorú som položil ako základ, tj. ktorý televízor Grundig mal takúto (370 HFB 22) obrazovku. Bohužiaľ, je to v poslednom čase veľmi príznačné. Ďakujem
Mason píše:..odpoveď na otázku, ktorú som položil ako základ, tj. ktorý televízor Grundig mal takúto (370 HFB 22) obrazovku.
Na blbou otázku se blbě odpovídá... Nicméně pokusím se: tato obrazovka se osazovala třeba do starých 14" Grundig supercolor kde se používalo chassis CUC95. Jeho schéma je jistě na netu. Tzn. stačí ho stáhnout a podle něj začít dostavovat ten zbytek. Přeji hodně úspěchů...
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Co mě ale nejvíc dostalo - vytáhl jsem ji z hromady, dvakrát zatáhl a už to sekalo
Před časem jsem taky vlezl do nějakého toho zběrného domečku a řikám si co to je za divnej zvuk... hrabu hrabu... a vyhrabu rádio i s baterkama které si vesele vyhrávalo
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz