Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Bohužel, už to měl za sebou ještě před focením, cca 2cm za hlavou má smrtelné zranění.
Oprava: je to tedy užovka, ale i tak je jí škoda, já jsem živého hada neviděl, ani nepamatuju.
K ještěrce - je šance, moje kočka chytí téměř vše -na seznamu je ještěrka (přežila díky mně), sýček, lasička, křeček, kosáci...
Zkusím najít fotky housenky lyšaje, to je kousek.
Tohle teda není někde u mne doma nebo na chalupě - je to foceno dnes odpoledne v ZOO Jihlava, ošetřovatelka drží 2-týdenní mládě ježka ušatého (africká pouštně-stepní forma našich pichláčů) - těsně potom, co obecenstvu vysvětlila, jak je to vlastně s tím "rozením ježků proti srsti" - ježci se rodí holí jak myši, bodlinky dorůstají až potom...
EKKAR píše:těsně potom, co obecenstvu vysvětlila, jak je to vlastně s tím "rozením ježků proti srsti" - ježci se rodí holí jak myši, bodlinky dorůstají až potom...
Zajimavé také je, že jim ty bodlinky vyrostou už pár hodin po porodu (nevím ale, jestli je to u všech druhů).
Síla bez rozumu se vlastní vahou hroutí (Horatius)
K ještěrkám se dá dostat blízko, člověk nesmí být jak hrom do police. Některá zvířátka přijdou blízko sama, jako ta kosice, vybíhala z živého plotu a vyzobávala mi drátovce rovnou z lopaty. Asi měla doma nějaké hladovce.