Jak se ladi Tesla COLOR 343

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dopis2

Jak se ladi Tesla COLOR 343

#1 Příspěvek od dopis2 »

Nevite nekdo nahodou jak se ladi Tesla COLOR 343 ? Popr. nemate neko navod k obsluze? Na TV je jen displej vse by se melo ladit dalkovym ovladacem - ovsem jak to nikdo nevi. Fungovalo me ladeni ale jen hrozne pomalu a nevim vubec kde se prepinaji kanaly. Je to pro jednu starsi pani ktera me poprosila jestli bych ji to preladil bo jim v baraku menili antenu, rekl jsem no problemo jenze ted vypadam jak blbec. Diky moc za rady. Standour
pit

#2 Příspěvek od pit »

ladí se skutečně dálkovym a ladí opravdu pomalu pro ladění je na vysílači DO simbol obdelník a u něho je značka plus a zprava mínus hned vedla se přepínají pásma
takže -- VCR--LADĚNÍ --PÁSMO
AV --REPRO--ULOŽENÍ DO PAMĚTI :opravar:
PetrK
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od PetrK »

pit píše:...... AV --REPRO--ULOŽENÍ DO PAMĚTI :opravar:

Přiznám se že nevím jak je to myšleno, takovou kombinaci jsem nikdy nezkoušel :upset:
Pro uložení do paměti je tam tlačítko označené M. U některých TV se po jeho zmáčknutí udělaly na displeji "uvozovky" [ ] a tím se to uložilo do paměti. U některých TV začly blikat pomlčky - - . Pokud tam blikají ty pomlčky, tak musíš hned zmáčknout nějaké číslo předvolby na které budeš chtít ten naladěný program mít, to číslo se pak objeví na displeji a program se uloží na danou předvolbu do paměti.
**** Petr ****
kimi

#4 Příspěvek od kimi »

Co to je PITE?Takovou kombinaci jsem v životě neslyšel.(i chlapi mají své dny. :friday:
pit

#5 Příspěvek od pit »

PetrK píše:
pit píše:...... AV --REPRO--ULOŽENÍ DO PAMĚTI :opravar:

Přiznám se že nevím jak je to myšleno, takovou kombinaci jsem nikdy nezkoušel :upset:
Pro uložení do paměti je tam tlačítko označené M. U některých TV se po jeho zmáčknutí udělaly na displeji "uvozovky" [ ] a tím se to uložilo do paměti. U některých TV začly blikat pomlčky - - . Pokud tam blikají ty pomlčky, tak musíš hned zmáčknout nějaké číslo předvolby na které budeš chtít ten naladěný program mít, to číslo se pak objeví na displeji a program se uloží na danou předvolbu do paměti.

podívej se na dálkové ovládání a pochopíš to hned
zenit

Ladenie TV Color 343

#6 Příspěvek od zenit »

Pokiaľ ešte potrebuješ návod od telky, môžem ti ho zoskenovať a poslať.
Zašli mi svoju e-mailovu adresu na m.ivan@orangemail.sk
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“