Schody do nebe

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Philip_Fry

#16 Příspěvek od Philip_Fry »

No ta zlomyslnost se zapomenutým nebo seshora upuštěným šroubovákem mě napadla taky... :D

Ale jinak mazec video !!!
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od FRANSIMOR »

no proste sou nebojacny.vedi co delaj a maj to asi jako sport.my co vylezem tak maximalne po staflich se sroubovakem v jedny ruce a vadaskou v kapse a zarovkou v druhy kapse a se slovy paninko to nebude problem to bude jen blbej kontakt-tak to asi bysme nezvladly....
keemo

#18 Příspěvek od keemo »

ja si dviham odvahu ked lozim po rebriku na strechu nasho baracku :D hlavne sa nedivat dolu-idealne na tu krasnu omietnutu stenu pred seba a pohvizdovat si... a ani sa nenazdam a som v cieli.cez leto sa budu natierat okapy,to bude prca :D
frantajetel11

#19 Příspěvek od frantajetel11 »

No vejš než na druhou šprušli by mě nikdo nedostal...
A to jištění karabinou jako kráva na ty vratový šrouby? 8O 8O :barf:
Paja250

#20 Příspěvek od Paja250 »

Teda výšky mě až tak nevadí, ale tohle bych nedal. Chlapíci fakt musí mít výbornou fyzičku.
...A máte to zapojené v zásuvce?
Atlan

#21 Příspěvek od Atlan »

Preco studujem telekomunikacie :oops: :roll: toto ma velmi nelaka :D
belkvl

#22 Příspěvek od belkvl »

Ono se da zvyknou na vysky kdyz jsem zacal v praci chodit na jeraby taky jsem nebyl jistej ale tedka mi to nevadi. :lol:
ok1xgi

#23 Příspěvek od ok1xgi »

To je maso, to bych nedal. Ale jinak pěkná anténní farma, těch stožárů je tam víc.... Kdepak to asi je...
Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
Artaban001

#24 Příspěvek od Artaban001 »

zajímalo by mě, jak jim dlouho trvá výstup nahoru a pak sestup dolů. Ono se pak může stát to, že 2 hodiny půjdou nahoru, dvě hodiny dolů a vlastní práce bude trvat 2 minuty :-). Zkoušel jsem jednou vylézt na televizní převáděč po těch bočních "šprušlách" a trvalo mi to docela dlouho. (nevím, jakou výšku ma ten převaděč v Rosicích v lese). dostal jsem se na ochoz , ještě výš vedla jen tyč ze stupama a tu jsem už nelezl. Kochal jsem se výhledem a pak jsem slezl po vnitřním žebříku, ty 2 uzamčený mezistupně jsem obešel přelezením z venku..
jogo

#25 Příspěvek od jogo »

Tak som sa do toho zapozeral, vžil, že som si v jednom momente nechtiac spomenul na čerstvo zjedenú večeru :D
Tiež nemám problém s výškami, no "nazeleno" som bol už aj ja - keď som šplhal na stožiar, automaticky sa obojručne prechýtal, robil som to tak zľahka a automaticky, zapozeraný kdesi inde, že koniec stožiara som si uvedomil až vo chvíli, keď som rukami prechytil "naprázdno"..No, pocit nič moc..ale podarilo sa mi v zlomku sekundy predbehnúť zemskú príťažlivosť a som tu :D
Wolfik

#26 Příspěvek od Wolfik »

a co když bude potřebovat na záchod? 8O
frantajetel11

#27 Příspěvek od frantajetel11 »

No co přicvakne se karabinou a pak už to bude zákon padajícího hovna :lol:
Akorát by pod tím sloupem neměl nikdo stát, aby ho to nezabilo, je to přece jenom trochu vejška :wink:
Honza_dy

#28 Příspěvek od Honza_dy »

Dokud lezli v konstrukci tak dobrý, ale jak se začal motat kolem toho sloupu tak se pode mnou podlomily nohy. Dokážete si představit ten výkyv antény u vrcholu? :puke:
p32

#29 Příspěvek od p32 »

Já bych řekl, že je to v pohodlí, ale ne každý snese pohled na zem s 20m (6. patro) a někomu se hlava netočí ani z výšky 50 m. Kolik lidí se v klidu koupe v moři s hloubkou pod sebou 100 m a nijak jim to nepřijde, ale vlézt do té hloubky a vylézt nahoru je už dost složité :wink:
Většinou se nahoru na ty věžičky leze s lehkým padákem na zádech a už mají nějaký tréning. Když to uklouzne, tak přistane dole, sprostě si zanadává a zase jde šlapat 3 hodinky do stejného místa, odkud si odskočil. Nasranější asi bude ten druhý, co tam na něho bude muset čekat s tou žárofkou. :cry:
Bernard

#30 Příspěvek od Bernard »

Adolfik píše:a co když bude potřebovat na záchod? 8O

Možná maj pampersky. Já bych je určitě potřeboval, asi hned dole. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“