TV Sinudyne 29HXA29 RF1 - co je to zač ?
Moderátor: Moderátoři
TV Sinudyne 29HXA29 RF1 - co je to zač ?
- FRANSIMOR
- Kontaktovat uživatele:
Televizor Sinudyne EL2850TCE
Poznámka obrazovka 28"/uhlopříčka 70 cm, stereo zvuk, teletext, OSD, 2x SCART, čelní AV vstupy, dálk. ovl.
Platnost 30. 1. 2006 - 5. 2. 2006 - ARCHIV - tato položka již není v nabídce - Aktuální sortiment
Cena 4 990,00 Kč
Televizor Sinudyne EL2850TCE akcni ceny.cz
- Přílohy
-
217466.jpg- (4.25 KiB) Staženo 96 x
Ještě opíšu štítek z VN trafa : 3128 138 10331
S030040110
OP413
a nápis ze zdrojového trafa : OREGA 40326-183
25719100
Podle toho označení trafa jsem také nic nenašel. Ví o tom prosím někdo víc ?
VN jde, zvuk jde, když přidám Ug2 tak jsou i zpětné běhy ale obraz nikde. Schéma se mě nepodařilo nikde sehnat. Pokud ho někdo má a mohl by mě ho poskytnout, chtěl bych poprosit.
Také v případě že se to bude řešit bych chtěl požádat moderátory o přesun do sekce "Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky
Poradna určená pro amatéry."
Děkuji !
Kaca píše:našel jen DFX 8500 a to mě nejde stáhnout
Ani to neťahaj,lebo ak si si nevšimol,tak je to schéma tlačiarne a nie Tv.
Schému podľa Tvojích údajov som Ti uložil sem:
http://www.edisk.cz/stahni/04915/Ch.850 ... .65MB.html
Kaca píše:Na šásku je nápis "PCB 8500 version D ale ...
... Schéma se mě nepodařilo nikde sehnat. Pokud ho někdo má a mohl by mě ho poskytnout, chtěl bych poprosit.
Máš v tom šásko ORION (Chassis Professional 8500 - Version D). Existují i starší varianty: Version A - C
Na NETu bys ho měl jednoduše najít - pokud se ti nepodaří, napiš, pošlu na mejl.
Jinak, u nás málo známá italská značka SINUDYNE - měl jsem s tvp (přímo s tímto šáskem) co do činění - problémy nad problémy. Nakonec byl tvp, v autorizovaném servisu v Brně, cca 1/2 roku - pro nedostupnost ND
Tak uvaž, zda se ti koupě vyplatí - "není všechno laciné, co je laciné" - ale zřejmě jsi ji už koupil, když se v ní vrtáš
EDIT: Tak už ti ho sem dal mirosne
Taky mám poslední dva dny nějakej roze ranej počítač a to má na starosti syn a ten je na intru, tak nevím jestli to dneska stihnu stáhnout protože to jde strašně pomalu a ani to stahování nedokončí. Bude asi lepší poslat to na ten E-mail pokud to půjde a moc Vám oběma děkuji !