LCD k PC,nevím si rady a byl bych vděčný za pomoc.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PowerChip

LCD k PC,nevím si rady a byl bych vděčný za pomoc.

#1 Příspěvek od PowerChip »

LCD s notebooku IBM 600E,typ Samsung LT133X8-122.Napájení sem zjistil a dal na předřadník,ale nevím si rady s obrazem(Na kontaktech jsou zkratky: GND,ST,CP,DE,VA,VD,VIN,VCM).Byl bych vděčný za radu či schema.Předem děkuji a snad někdy pomůžu i já vám.. :roll:
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od drabek06 »

Nektere typy LCD se daji pripojit na VESA konektor na starych grafickych kartach . . .
rezis

#3 Příspěvek od rezis »

Z grafiky mas vystup analogovy a LCD je digital to jen tak do kupy nedas potreboval by jsi prevodnik.
Internet - metla lidstva
PowerChip

REAKCE

#4 Příspěvek od PowerChip »

Vesa konektor je tak stará záležitost že ji vylučuji,potřebuji to dostat na klasický VGA kabel,jen problém že zatím nevím jak..Sakra chlapi to snad nějak musí jít... :cry:
rezis

Re: REAKCE

#6 Příspěvek od rezis »

PowerChip píše:Vesa konektor je tak stará záležitost že ji vylučuji,potřebuji to dostat na klasický VGA kabel,jen problém že zatím nevím jak..Sakra chlapi to snad nějak musí jít... :cry:
Ty stolni LCD maji uvnitř taky převodník A/D. a v podstatě stejný konektor. Rekl bych ze je to standart
Internet - metla lidstva
PowerChip

#7 Příspěvek od PowerChip »

Tak na odkaz sem se podíval,věděl sem o něm už spíš,ale mám jiný typ displee,takže pokud bych použil ATI RAGE s VESA tak tak bych potřeboval poradit se zapojením...budu vám vděčnej,což už každopádně za odpovědi jsem.Dále by se taky dala použít možnost vykuchat staré rozbité LCD s VGA kabelem a použít převaděč pokud se nepletu??...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“