Režim spánku u notebboku HP ProBook 4710s
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Režim spánku u notebboku HP ProBook 4710s
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Btw. Režim spánku se neaktivuje nikdy? Ani po podstatně delší době než je nastavena, třeba do rána?
Dej vědět jaký požíváš OS, antivir, antispyware a pod. Mě tohle dělá antivir MSE, ale když prohrabe disk, tak PC spolehlivě usne, někdy to ovšem trvá ukrutně dlouho.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
- s_ebastian
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
P.S.Fungují v podstatě obě možnosti,jak od Eleman-Ctrl+Alt+Delete,
tak i od s_ebastian-CTRL-Shift-Esc (zde naskočí tabulka Správce úloh přímo u předcházející kombinace je potřeba zvolit.(Právě jsem odzkoušel)
Nastavoval jsem pro napájení ze sítě a také jsem připojen přez adaptér na síťové napájení.
- s_ebastian
Re: Režim spánku u notebboku HP ProBook 4710s
otakarv píše:Nevím co se s tím mohlo stát,vždy vypínal spolehlivě.
Ale zrejme došlo k rozhodeniu prísl. ovládača. Čiže asi preinštalovať (najprv odvirovať).
- otakarv
- Kontaktovat uživatele: