Philips 21PT1542/58, chassis L6.1AA, uplne mrtva
Moderátor: Moderátoři
biker77 píše:A co elyt 2515 ?
Nejen tento, ale i 2516 - oba jsou dobré
jopo166 píše:... Skontroluj22mikro kondik a tranzystor pry nom. kondiki 47 mikro/160V.ak tam take maš.Prečo vlastne na kondiky kašleš mysliš že ked je to philips tak kondiky neodidu
To matko23 - omluvu beru
postup.png- (62.57 KiB) Staženo 216 x
Skusal som to aj podla tej tabulky zo ser. manualu, lenze D6502 aj D6510 boli vymenene za nove a Ts 7504 som skusal aj druhy, a tiez som overoval ich funkciu v externom obvode so ziarovkou , javili sa ako uplne v poriadku.
Ani neviem, co ma to napadlo, pozrel som datasheet BF487 a tiez MPSA44, ktory mi prisiel z Avelmaku namiesto BF487. Kedze na stranke mali pisane, ze BF487=MPSA44, tak som to neriesil, ale ako som neskor zistil z datasheetu, ten MPSA44 ma ine poradie vyvodov nez BF487 !! Tak som to chcel dat do poriadku, vyletoval som ho, zmeral - vyzeral v poriadku, ale dal som tam radsej novy. Ostatne suciastky naokolo vyzerali v poriadku. Zapol som to v domneni, ze snad som odhalil konecne pricinu a ze to uz pojde. Zial, neslo a naviac som si vyrobil o problem viac - skor nez som to odpojil od siete, som kdesi-cosi spojil, vyletela poistka, skratnuty greatzak,... Takze to meranie (co je spominane na obr.) som ani nestihol vyskusat...
Kedze nemam casu na podobne prkotinky, tak som to vsetko zabalil a odniesol naspat tam, skade som to priniesol. Zase tam bola uplne funkcna OTF-ka, no nezober ju
SRDECNA VDAKA patri vsetkym zucastnenym, ktori sa snazili pomoct, hoci konecneho riesenia sme sa nedockali, co ma mrzi.