Vážení, nenašel jsem vhodnou existující rubriku, tak jsem se osmělil ji založit. Nechci tím konkurovat jiným seznamovacím serverům, ale lidi od "bastlení" toho moc na výběr nemají. Tedy - jsem už starý děda v penzi, vysloužilý elektronik, který teprve teď má dost času na své koníčky (přesněji řečeno nemá dost času). Moje parketa byla zvuková technika a televizní technika. Dost jsem toho postavil s elektronkami, později s polovodiči a zadrhl jsem se u procesorů. Zvučil jsem bigbíťákům, založil dvě firmy v oboru, postavil nebo rekonstruoval několik baráků, mám ženu a 7 vnoučat. Proč to všechno píšu: HLEDÁM kamaráda, kluka či pána - bastlíře, konstruktéra atp. který by uvítal možnosti mých slušně vybavených dílniček a oplátkou mě pomohl s PC - to moc neumím. (Domácí síť, úložiště, stříhání videa, streamování, NAS atp.) Toto jen obrysově, žádným jiným aktivitám se předběžné meze nekladou. Můžeš být i zahradník (taky by se hodil

) Nějaké fotky najdete na "Lidech" - nick: jinydedek Stačí, když budeš mít alespoň kolo a budeš ochoten zajet 10 km od HK. Dík za přečtení a těším se na odezvu.