Sháním technickou informaci Tesla č. 25,33
Moderátor: Moderátoři
Sháním technickou informaci Tesla č. 25,33
sháním tuto technickou informaci - č. 25 -IO MAS560 v senzor. jednotkách.A taky č. 33 - Andrea senzorová jednotka s digitální informací.
Chybí mi v mé řadě manuálů, a dále taky hodlám použít tyto zastaralé obvody pro jiné aplikace a sháním právě popis , a taky doporučené zapojení pl.spojů , abych nevymýšlel vymyšlené.
Máte-li někdo, stačí mi sken někam upnout.Pokud by chtěl někdo tyto pro mne cenné dokumenty prodat, rád zakoupím. Předem moc děkuji, moc by jste mi pomohli.
- sambiliong
potíž je v tom, že ty dokumentace, a spousta jiných mi bohužel uplně chybí. Nemohu tedy nabídnout fyzicky žádný z nich .7 - TV luna vubec nemám, 26 a 27 - co to je, že bych je alespoň oskenoval -zkusím je zajistit.
Já jsem sice servisák z ještě komun. doby servisů TV služby, ale z oddělení magnetofony, a z části rádia. TV jsem dělal v té době jen pokud nebyla práce na audio,a většinu TV jsme i na ext opravách opravili i bez dokumenntaček. Byla-li větší vada, dovezli jsme TV do základny-TV servisu - a tam se manuál u mistra případně zapůjčil.Doba běžela... TV servisy padly, a manuály 98% servisáků zahodilo. Kdo by tušil, že se najde pár nadšenců, kteří ještě po více jak čtvrt století mohli mít o tyto papíry zájem...
A já jsem jeden ze zájemců, který shání každý starý manuál i TV . Proto prosím, nešel by upnout alespoň ten 17 a 33 ?? (ani se neptám, co by případně stál na dobírku...- pro mne má rozhodně cenu.
Děkuji za odpověď