Auto pro začátečníka
Moderátor: Moderátoři
Bohužel (a s ohledem na spoustu všehoschopných "votuzérů" vlastně i BOHUDÍKY) nežijeme v Americe, kde registraci dostane cokoliv, co má motor, volant, aspoň sedačku pro řidiče a ujede to 100m po silnici aniž by z toho něco odpadlo. Existovat takové ustanovení u nás, asi bychom brzy na silnicích potkávali i letce na košťatech...
A kutilmile - nelituju tě
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=JLqUmUiRMj4
To je můj názor, prostě ten uživatel je srab, že se takhle hrdinsky opřel do řidičky Mic. Nikomu se nic nestalo a to je hlavní....
edit:
p32 no to snad nemůžeš ani myslet vážně?!
To je opravdu řešní jak noha
Teď si představ, že by v tom autě seděl někdo takový jako ty, vylezl by ven a pod záminkou strachu o svůj život by tě třeba střelil do kolínka.
Moc koukáte na TV NOVa a jejich super program
A tak tedy - co byste dělali na místě oktávky - snažili byste se Pajeru ujet, zastavili byste, vytáhli řidiče Pajera ven z vozu, zahodili mu klíče nebo co tedy?
Mimochodem, rozbíjení čehokoliv na autě je hodnoceno jako tr.č. úmyslného poškozování věci. Už jsem byl na policii dávat vysvětlení, když řidič stejného auta jako moje a podobné značky jel se zbytečně rozsvícenými zadními mlhovkami. Za ním jedoucí řidič na něj bliknul, což vyvolalo podrážděnou reakci v podobě zastavení auta, vystoupení z vozu a vyražení loktem předního okénka. Škoda 1700 Kč, ale tr.č. Měl jsem štěstí, nezapamatovali si celé číslo, takže shoda byla jen asi třetinová a ani podoba pachatele se neshodovala.
mtajovsky píše:A tak tedy - co byste dělali na místě oktávky - snažili byste se Pajeru ujet, zastavili byste, vytáhli řidiče Pajera ven z vozu, zahodili mu klíče nebo co tedy?
Nevím, kdy byl menší a slabší tak asi jo,
Fakt nevím, ale určitě bych nikomu nenedával a nehysterčil, jsem celkem splachovací...
Na video se už nedá dostat, nahodlám se tam přihlašovat a ani registrovat kvůli googla majlů...
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Příklad z praxe, co by mělo vydržet a splňovat za protichůdné požadavky:
- ročně cca 24 000 km (8ky) nebo 16 000 km (12ky)
- solidní spolehlivost
- rozumná spotřeba benzínu (aby nežralo jak tank - nemusí mít vysoký výkon)
- dobrá pořizovací cena (?? do 50t Kč ??)
- vydržet to ještě 4 - 5 let bez velkých investic (aby po 2. zimě nechtělo výměnu shnilých lemů, dveří, ...)
- v případě potřeby odvézt 4 lidi
- bezproblémový servis
- nebylo to miniauto, jako je Matiz, Picanto, Atos
Důležitou podmínkou koupě takového auta je samozřejmě bezvadný technický stav odpovídající věku - aby to nebyly omlazené a naleštěné popelnice s třikrát stočeným tachometrem z BBB-káry&vraky...