Tesla nc 452

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BreakOnTrough

Tesla nc 452

#1 Příspěvek od BreakOnTrough »

zdar, prosim mohl by mi někdo poradit za kolik kč bych mohl prodat gramec Tesla NC 452 v docela dobrym stavu? nejsem znalý v oboru. díky moc
honza637
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od honza637 »

zdar, rozumný je tak kolem litru. Zrovna něco takovýho sháním, jestli chceš, pošli mi fotky na cz3hsu@seznam.cz
Nevím jak přesně vypadá. Můžem se pak domluvit.
Kolik serverů jsi zničil, tolikrát jsi adminem.
breakontrough

#3 Příspěvek od breakontrough »

No já jsem z Prahy, tak nevim jestli by to šlo nějak udělat. Boužel foťák mam teď rozbitej, zkusim to letmo posat: zvenku to ma jednouchy hranaty tvary bez tlačítek apod. , cely v cernym plastu s pruhlednym vikem, typuju to tak na rok 85..
breakontrough

#4 Příspěvek od breakontrough »

celkově je to v dost dobrym stavu a funkční na 100procent...
honza637
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od honza637 »

To zní dobře. Znám NC450 ale ten má chasi zasazený ve dřevě, má stroboskop pro kontrolu otáček a esovitě zahnuté raménko.
Kolik serverů jsi zničil, tolikrát jsi adminem.
breakontrough

#6 Příspěvek od breakontrough »

ten strobák to jsou ty liítající čarky co se musí spolu sladit? tak to tam je..tak teď jsem to víc prohlíd a zdá se, že to tělo není plastový ale dřevěný...budu se snažit udělat fotky, a během tohohle týdne možná budou a určitě je pošlu.
Návštěvník

#7 Příspěvek od Návštěvník »

no v podstatě je to doutnavka, která osvětluje právě rysky na boku talíře a v rytmu 50Hz a musí se to sladit tak, aby jakoby stály. pak jsou otáčky přesně.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“