Jirka
Nastaveni TL linku WA501G
Moderátor: Moderátoři
Jirka
Jirka
Pád do BSOD u Atherosu způsobuje použití jiné verze Driveru a jiné verze Client utility. Zkus tu utilitu odinstalovat, nebo jí zakázat start po spuštění systému, třeba pomocí msconfig. Pak by to snad padat nemělo.
Mimochodem mám tu kartu taky někde doma, ale WPA jsem nikdy nepotřeboval, takže jsem to ani nezkoušel. Ale jestli si vzpomenu tak to testnu.
Karta se identifikuje jako Atheros Wireless Network adapter, verze driveru je 7.7.0.523. Bude to nějaký driver pro ten AR5213 přímo od Atherosu.
Jinak podpora pro WPA2 ve WinXP SP2 je k nalezení zde:
http://www.microsoft.com/downloads/cs-cz/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=2726F32F-D52B-4F84-ACE8-F7FC20195769
Koukal jsi vlastně vůbec jestli tam tu podporu máš nebo ne? Jestli třeba neděláš jen nějakou chybu při nastavování.
Když dáš vlastnosti bezdrátové sítě a na kartě "Bezdrátové sítě" dáš Vlastnosti toho svého profilu. Pak mrkneš na kartě "Přidružení" co to nabízí v roletě "Ověření v síti". Tady také případně zkus různá nastavení WPA, WPA-PSK (to by mělo být ono), AES či TKIP apod......
Trochu se divim, ze se to KBcko s podporou nenainstalovalo samo pri aktualizaci SP2.
Mozna ze budu muset jeste resit driver pro AR5213.
Diky!
Jirka
Jirka