Dobrý den, koupil jsem si tento tuner z internetu od člověka, který tvrdil že je plně funkční, bohužel na něm (FM) nejde nic naladit. Opravuje tady někdo tyto přístroje, popř. mohl bych na něj dostat kontakt?
Kromě toho, že ti zřejmě chybí znalosti (aby sis to opravil sám), tak chybí i ten nejzákladnější údaj (to, kdyby se ti eventuelně někdo nabídnout chtěl) - odkud jsi
orlando - můžeš být třeba ze Španělska, anebo taky z Mexika
Honza - kokúň
__________________________ Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
Jsem z Havířova, pracuji v Opavě i v Bruntále, ale myslím, že by neměl být problém poslat jej poštou. Jsem sice elektrikář, ale silnoproud, navíc už 15 let dělám muziku - hraji na trombon. Mám slabost pro staré české přístroje, byl bych moc rád, kdyby to šlo opravit.
Tak tu závadu alespoň popiš. Svítí diody na panelu? Šumí přijímač po přepnutí na VKV? Reagují diody nad tlačítky předvoleb P1-P3? Zhasne dioda předvolby po uchopení ladícího knoflíku? Rosvěcují se a zhasínají diody pod stupnicí při ladění?
Diody na panelu svítí, po přepnutí na VKV šumí, diody reagují na předvolby P1 - P3, kromě P1, u které nesvítí dioda, po uchopení ladícího knoflíku předvolby zhasnou, při ladění se diody na stupnici rozsvěcují i zhasínají.
Rád bych Ti ho opravil,ale jsem z Bystřice pod Hostýnem. Myslím,že ta diagnóza,co tu už padla bude pravdivá.Vadný filtr 10,7Mhz.Tyhle Teslácké klenoty jsou moje srdeční záležitost,vyrostl jsem na nich.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.