Přečti si noviny ze dne, kdy ses narodil..
Moderátor: Moderátoři
- frantajetel11
Mimo jinýho jsem našel tohle... nějak se to asi nevyplatilo vyrábět?
Nebo soudruzi předběhli dobu, jako se vším ostatním?
- Přílohy
-
NKM.jpg- (21.93 KiB) Staženo 57 x
Abych si vykompenzoval příliv nostalgie, pustil jsem si na minutu reportáž z nočního obsazení metra Dejvická fejsbůkovou skupinou a udělalo se mi prudce nevolno. Ožralá dementní pakáž. Čím dál sofistikovanější dopravní systémy slouží čím dál horším poloopicím, které je brzo nebudou umět ani uklidit, natož vyrobit nebo dokonce zkonstruovat. Kam to jdeme?
Yarda1 píše:bezpečnostní ředitel Dopravních podniků. Moudrý muž, klobouk dolů před ním. Takoví kdyby byli v politice, tak ta stávka ani nemusela být.
Jestli jde o RSDr. Antonína Fedorka, tak je tvá poklona současně oceněním všech současných politiků
http://cs.wikipedia.org/wiki/Doktor_sociálně-politických_věd
a proč ne.
Vzhledem k různým radám ("Policii na ně, zavřít je ve vagónech a nepustit ven..") co padly v různých diskusích ta jeho metoda není tak špatná. Sice jeho prohlášení že je taky proti stávce (ale co měl manager říkat?) není to se kterým bych se ztotožnil, ale kdyby se proti nim zasáhlo razantně tak by určitě nějaké škody za naše peníze vznikly a fejksbasisti by se mohli cítit jako gerojové. A ještě by se zviditelnili (třeba by nás kvůli nim NATO humanitárně bombardovalo).kejki píše:Tak metodu ignorování politici praktikují, co jiného jsi měl na mysli?
- Přílohy
-
Schránka01.jpg- (34.92 KiB) Staženo 105 x
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)