stal som sa majiteľom tohoto videorekordéru (Grundig VS960VPT). Ide o pristroj na celkom slušnej úrovni. Je to 8hlavový (celkový počet hláv) VCR so strižnou, insertom dubbingom HiFi atd, špecialitka je videoarchív pre 700 VHS kaziet a videoteletext. VCR je osadený mechanikou Panasonic deck G
Zháňam k tomuto videu Návod na obsluhu najlepšie v českom jazyku, ale bude rád ak by sa našiel aj v hociktorom inom (anglický, nemecký...). Ide o to že grundig má u týchto prístrojov tak krkolomné ovladanie že naozaj neviem napr. ako sa cez DO zastavuje prehrávanie kazety proste tam tlačidlo STOP chýba (teda ono tam je ale video v režime prehrávania na tento povel nereaguje) tlačidlo stop nieje ani na prístroji. samozrejme DO je momentalne už vyčistené a plne funkčné. takže budem rád ak by sa našiel nejaký návod pre radu VS... napr aj od VS920 a podobne aj VS680 a tak. Inač to ovladanie bude porod.... Chcel som osloviť ľudí aj na grundig fóre ale nepotvrdili mi zatial registráciu. Servisný namuál dostupný na internete neponuka žiadne ani zbežne vysvetlenie ovladania.
ďakujem všetkým aj za prípadné rady a pomoc.
pridávam pár foto
pár foto.