Sháním literaturu o ISOSTATECH

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bu2520

Sháním literaturu o ISOSTATECH

#1 Příspěvek od bu2520 »

nemáte někdo? jde mi o sestavování a nástroje na sestavování.
Yarda1

#2 Příspěvek od Yarda1 »

Myslím, že něco takového vyšlo kdysi (když to začali vyrábět Poláci) snad v Amatérském Rádiu. Případně pokud potřebujete vědět něco konkrétního, asi by to tu pamětníci (považuji se za jednoho) dali dohromady.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Jaké nástroje máš na mysli ? Byl tam jenom zaginiak , plíšek s vylisovanou drážkou . :D
bu2520

#4 Příspěvek od bu2520 »

no mám k tomu ještě kopáček pravděpodobně pro montáž pružin a ten nástroj pro ohýbání zarážek . Sehnal jsem větší krabici isostatových dílů , pochopitelně většinou vím jak patří dohoromady ale asi bych některé dával doromady metodou pokus omyl a tak jsem si říkal, že by nebylo špatné mít nějaký návod jak se to dělá správně :-)
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jjilek »

Pokud se pamatuji, tak byl problém zejména přiřadit pružinky, které se dělaly v různých sílách a průměrech. Různé byly podle počtu kontaktů a také na síťové spínače byly jiné.
A ten "kopáček" je skutečně přípravek při montáži, zmáčkne pružinku aby bylo možno pohodlně nasadit pojistku. Při sestavování se jím stlačí pružinka a držák kopáčku se drží přitlačený k tělu isostatu mezi kontakty.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“