TV dovezena z autorizované opravny neopravena z důvodu vysoké ceny.Nechal mi ji zákazník na "náhradní díly" ).Než ji odvezu do SD poradím se s vámi.
Placaté TV kromě zdrojů vůbec neznám.Po zapnutí se mírně změní odstín obrazovky z tmavé na světlejší,není vidět vůbec žádná grafika.Zvuk jde normálně.Zapnuto na scart.
Mám vůbec nějakou šanci zjistit v které části je problém?
Zdroj s invertorom funguje(podľa popisu),už "len" zistiť,či signálová doska,alebo LCD panel.Pokiaľ by bol vadný panel,tak máš možno TV na skúšanie niektorých LCD displayov.Ani jedna zo spomenutých súčastí nieje lacná záležitosť,preto je oprava nerentabilná.
Myrica - překrásná Tv v hlinikovém kabátku. Tu je třeba minimálně rozebrat na hliník. Jednu mám doma (funkční). Obraz a zvuk nic moc, ale vzhled...
Prostě hliník je nadčasový ať vypadá jakkoli
Copak o to,krásná je.Zarámovat snímek ze super akčního filmu....
Večer jsem trošku laboroval,tak zezadu bylo dírkama vidět,že zářivky svítí. Takže invertor OK . Díval jsem se po cenách T-con,50 - 70 doláčů,to se mi nezdá až tak moc drahé.Ale vědět jeli vadná...
Asi ten SD ji nemine.Dík
rezis píše:Myrica - překrásná Tv v hlinikovém kabátku...
No, musím říct, že za těch 6 let už mi trochu zevšedněla.
Jestli bude mít tak dlouhý život jako její předchůdkyně (CRT TV Toshiba - po 18 letech jsem ji, funkční, postoupil jedné babičce), tak se mi možná i zprotiví