Tesla XGO 010

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

Tesla XGO 010

#1 Příspěvek od Celeron »

Ahoj!
Vyhrabal jsem tenhle teslackej pulsni generator. Asi to delal nekdo jiny nez Brno. Na netu jsem o nem nenasel ani carku. Neznate ho nekdo, pripadne nemate od neho nejakou dokumentaci. Vypada to, ze neco chodi ale chovani je nejak podivny. Jako kdyby se hadalo nastaveni zakladniho kmitoctu s delkou impulsu.
Jirka
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jjilek »

Je to pravděpodobně výrobek Tesla Strašnice a celé označení je nejspíš 12 XGO 010
FERYACT

#3 Příspěvek od FERYACT »

CELERONE nevím co máš před sebou.Nastavíš li základní frekvenci malou
a délku impulzu dlouhou byl by zázrak aby to dobře dopadlo.
Apropos kdysi jsem se setkal s pulzním generátorem do 100k.
Celeron

#4 Příspěvek od Celeron »

jjilek píše:Je to pravděpodobně výrobek Tesla Strašnice a celé označení je nejspíš 12 XGO 010

Je to mozny, ale ta 12 na celnim panelu ani na stitku vzadu neni. No budu ho zkoumat. :)
to FERYACT:
To jsem delal. Vystup na oscilo. Nastavil jsem periodu a pokousel jsem se nastavit delkou impulsu stridu 1:1. To se nejak povedlo ale pokud jsem zkracoval a nebo prodluzoval delku tak najednou skokove prubeh zmizel aniz bych zkratil ci prodlouzil dylku impulzu za rozsah periody. A horsi je, ze kdyz se vratim, tak prubeh nenaskoci ale musi se gener vypnout a zapnout a potom zase bezi.
To vypada, ze dokumentaci asi nesezenu a tak to bude zajimavy to dat dohromady....

Jirka
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“