Monoskop = nalaď si cez deň STV3. Táto stanica zabíja čas vysielaním monoskopu pre opravárov-amatérov TV a prípadný program je určený pre divákov s ,,Alzhajmerom"...
OVP CTV29WHD52, nahrada vertikalu
Moderátor: Moderátoři
http://techpreservation.dyndns.org/tpdisc/tp_disc.zip
Zdroj http://techpreservation.dyndns.org/dvddl/testdisc.htm
rnbw píše:Ale aby si to stihol, pokym to STV3 nezrusia
piaggio píše:uz idem na to.Jelikoz stv3 nevysiela az zajtra,pouzijem monoskop DVD:
...
Tak
Marně o tom něco hledám na NETu - pouze tady je v dnešním programu uvedeno toto:
23:50 Trojka končí...
A program na zítra: nic, nic, nic, .....
-
celkovy pohlad.jpg- deformacia obrazu
- (243.96 KiB) Staženo 78 x
-
detail.jpg- konvergencia?
- (158.99 KiB) Staženo 72 x
Nema dakto zapojenie tych konvergencii co su na obrazovke?
Pripadne priebehy ake maju byt v meracich bodoch ako su ocislovane v scheme k chasis?
- Přílohy
-
nastavena geometria.jpg- nastavena
- (233.79 KiB) Staženo 68 x
Asi len zacnem tym pozistorom.
je tam EPCOS T242 0242.
U Ferka ponukaju epcos T242 a dalej bez cisla.Moze to byt? Je to chulostiva suciastka tak sa opytam radsej.
Este sa musim pozret preco mi nejde signal cez zadne SCART.Teda z jedneho pristroja preblikuje medzi tunerom a AV a z druheho je len tma.
Chcem si ustalit zoznam suciastok c.2 co mam objednat
piaggio píše: ...
Asi len zacnem tym pozistorom.
je tam EPCOS T242 0242.
U Ferka ponukaju epcos T242 a dalej bez cisla.Moze to byt? Je to chulostiva suciastka tak sa opytam radsej.
...
Těch dalších čísel si nevšímej - jsou "o ničem" (rok a týden výroby?)
Dle 1. fota by to vypadalo na konvergence.
Na 2. fotu máš "soudek" (kor. podušky!) - na 3. už to máš srovnané. To jsi docílil nastavením (seřízením v S.M.)
piaggio píše:Co moze mat vplyv na tie farebne prechody?.najlepsie su v strede hore a v strede dole.
1. Nema dakto zapojenie tych konvergencii co su na obrazovke?
2. Pripadne priebehy ake maju byt v meracich bodoch ako su ocislovane v scheme k chasis?
Ad 1. Bohužel - zapojení souč. na destičce (na V.C.) se nikde v sm nepublikuje (je to součást obrazovky) - "zná" to asi jen její výrobce.
Ad 2. Zrovna tak tady - výrobce (OVP!) si to zlehčil a od sm č. 7 oscilogramy z dokumentací "vypustil" - zřejmě proto, aby už nebylo podle čeho opravovat a "opravovalo" by se to až ve SD
S tymi priebehmi som prekvapeny.Ale taka je asi doba,alebo zamer?